Deze bijzondere lamp zit in de knoop

Het is even goed kijken wat dit nou precies is, maar het is dus écht een lamp. Drie keer raden waar de lichtbron is… Geen idee? Kijk nog maar even goed, want helemaal onderin zit de lamp. Deze bijzondere lamp spotte ik in het huis van productontwerper Annebet en was op slag verliefd.

Kijk, met zo’n lamp maak je wel een goede binnenkomer. Op haar thuiswerkplek hangt deze bijzondere lamp voor het raam. Hij is niet te missen! ‘I like it. What is it’ heet de collectie waar deze bijzondere lamp van is en een toepasselijkere naam had ik niet kunnen bedenken. De lamp is gemaakt van gebreid materiaal en ja, je kunt ‘m ook écht zelf knopen. Ga je, net als Annebet, voor één knoop of ga je helemaal los met meerdere? Of maak er een hele bol van. Mijn fantasie slaat nu helemaal op hol…

Goed om te weten: de lichtbron die erin zit, is een LED-lamp zodat hij niet warm wordt en je deze geknoopte bijzondere lamp met een gerust hart in je huis kan laten pronken.

Deze bijzondere lamp zit in de knoop
Deze bijzondere lamp zit in de knoop

Nog meer van deze bijzondere lamp zien uit het huis van Annebet?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Annebet zien, volg haar dan op Instagram of via haar website.

Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van interieurstylist Savannah uit Zaandam:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook