Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De Huismuts was here! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  De Huismuts was here!

  Rachel van De Huismuts kwam langs om mij aan de tand te voelen over mijn gezonde kleurverslaving. FYI: elk muurtje in mijn huis heeft een kek kleurtje: van diepblauw en okergoud tot aan zachtgrijs en vergrijsd roze. Ze maakte er een video van die ik uiteraard met jullie wil delen…

  Dat kleur veel doet voor je interieur én gemoedstoestand vertel ik alles over in de video die zij bij mij thuis maakte. Want hoe zorg ik dat er toch met al die verschillende kleuren eenheid in huis is? Super blij mee. Kijkje nemen? Bekijk hieronder de video die De Huismuts maakte. Heel benieuwd wat voor kleuren jullie thuis in huis hebben. Laat je het me weer even weten?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Flexa. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu