Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

HOERA! Ik sta in de Marie Claire - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  25 februari, 2018

  HOERA! Ik sta in de Marie Claire

  In een van mijn vlogs kon je al een kijkje achter de schermen nemen toen Ginny van Vacature via Ginny en haar collega Mirte langskomen om te filmen voor Marie Claire op mijn thuiswerkplek . Naast de video (die bekijk je hier) sta ik ook in het blad waar ik meer vertel over mijn job als fulltime blogger.

  Ik vind het weer een superleuk interview geworden. Benieuwd? De Marie Claire ligt nu in de winkel. Go get it!

  Meer publicaties:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu