Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Spelen met goud in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  31 augustus, 2018

  Spelen met goud in huis

  Ik zal eerlijk zijn. Vroeger was ik totaal geen fan van goud in huis en vond ik het stiekem maar lelijk. Ik begreep niet hoe mensen gouden accessoires konden dragen en op interieur vlak hield ik het lekker safe bij zwart en wit. Totdat ik een tijd geleden verhuisde en de boel op z’n kop ging. Ik heb nog nooit zoveel goud in huis leven gehad


  Vroeger waren mijn gedachten bij de kleur goud in huis (A) dat ik er snel op uitgekeken zou raken en (B) het ordinair zou staan. Geen idee hoe ik bij deze standpunten kwam, maar ze waren er toch. Het roer is nu omgeslagen en daarom deel ik graag welke gouden interieur items ik in mijn interieur heb staan, zodat jij misschien wel net zo verliefd wordt op goud als ik.

  Goud in huis: salontafeltjes

  Je kunt natuurlijk eerst beginnen met een aantal gouden accessoires. Ik sloeg het over en begon bij een gouden basis. Alhoewel basis, het zijn geen enorm grote interieur items maar ze doen zeker wel mee in je interieur. Ik heb het namelijk over bijzettafeltjes.

  Zelf heb ik er welgeteld drie en alle drie vind ik ze te gek. Ik dropte er eentje in mijn winkelmandje bij een online shop en de anderen vond ik via Marktplaats en op de rommelmarkt – letterlijk en figuurlijk ‘gouden’ vondsten dus. Zelf combineer ik de tafeltjes met totaal ander gekleurde accessoires als een zwart wit gestipte pot en een Delftsblauwe vaas. Zo’n contrast staat, als je het mij vraagt, ontzettend leuk in je interieur. Goud in huis is toch heel erg mooi.

  A touch of gold in je interieur

  Interior Junkie Elisah heeft ook een gouden salontafeltje

  Accessoires

  Je kunt natuurlijk ook eerst kiezen voor gouden accessoires in plaats van direct een aantal tafeltjes. Er is namelijk genoeg keuze. En dat heb ik geweten. Ik verzamelde gouden sieradenbakjes, gouden schilderijtjes, gouden kandelaren (ook van de kringloop), gouden theelichthouders en ga zo nog maar even door. Er zijn dus genoeg keuzes om je interieur een mini beetje te voorzien van een gouden tintje.

  A touch of gold in je interieur

  Gespot in de badkamer van Maartje uit Amsterdam: een gouden douche!

  De gouden spiegel

  Hoogstwaarschijnlijk kennen jullie hem allemaal wel: de grote ronde gouden spiegel van Sissy-Boy (Interior Junkie Elisah heeft er eentje in haar slaapkamer, al gezien?). Ik heb ‘m weten te bemachtigen. En ik kan je vertellen. Ik ben er toch blij mee! Je interieur krijgt direct een oppepper. Heb je nou geen budget voor deze spiegel – wat ik heel goed begrijp – kijk dan eens op marktplaats of match drie of vier verschillende kleine gouden spiegeltjes en hang deze naast elkaar op.

  Ook goud in huis en zo ja: wat zijn jullie favoriete gouden interieur items?

  A touch of gold in je interieur

  De ronde spiegel in de slaapkamer van Interior Junkie Elisah

   

  Beeld 1 via de post Yeah! Mijn bank is eindelijk binnen.
  Beeld 2 via de hometour bij Maartje van Barts Boekje uit Amsterdam.
  Beeld 3 via de post Een kijkje in mijn nieuwe slaapkamer.

  suzanneSuzanne is interieur, lifestyle- en mode liefhebber. Ze gelooft heilig in de kracht van goede content. Vanuit deze gedachte en haar liefde voor content is ze sinds kort Creative Thngs gestart. Suzanne’s missie is: platformen en doelgroepen verbinden aan de hand van de juiste inspirerende content. Daarom vind je op Interior Junkie uiteenlopende blogs van trends tot aan DIY’s van haar. Veel leesplezier. Volg haar op InstagramLinkedIn en via haar blog.

  Eén reactie op “Spelen met goud in huis”

  1. Sel schreef:

   Ik ben ook dol op goud in mn interieur en heb ook veel gouden accesoires…alleen je hebt t steeds over goud in je eigen huis maar we zien geen 1 foto van jou gouden spullen/interieur..beetje jammer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu