Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Leuke kinderboeken hack: een lijstenhouder voor je verzameling - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  18 november, 2022

  Leuke kinderboeken hack: een lijstenhouder voor je verzameling

  De welbekende lijstenhouder van de Zweedse woonketen duikt in menig huis op. Maar in dit huis is het gebruikt als kinderboeken hack in de twee kinderkamers van Anouk uit Haarlem. Na het zien ervan wilde ik thuis zelf ook direct aan de slag.

  In ons huis stallen we de boekjes van Oliver in een grote rieten mand en in de boekenkast. Maar dan zie je al die leuke covers natuurlijk niet. Door de kinderboeken te stallen op een lijstenhouder heb je meteen een gave kinderboeken hack te pakken. Zo kan je kindje in één oogopslag zien welk boekje hij wilt lezen en jij hebt er meteen een kunstig muurtje mee te pakken. Win-win, toch?

  Je kunt van alles met het ding doen trouwens: verf je lijstenhouder bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de muur voor een gaaf ton-sur-ton effect, stal er je zelfgemaakte kunst op in je eigen atelier of fleur er een wand vol herinneringen mee op. De opties zijn eindeloos. Anouk liet ze echter onbewerkt in beide kamertjes. Omdat de boekjes al zeer kleurrijk zijn, vind ik dat in deze setting goed gekozen. Overigens lijkt het me wel lastig om de leukste boekjes uit te zoeken voor deze kinderboeken hack, want ze zijn allemaal zo leuk. Maar aan de andere kant kun je zo maandelijks een wisselende ‘expositie’ houden, haha.

  Meer zien van deze kinderboeken hack en meer uit het huis van Anouk?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Anouk’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Anouk? Volg haar dan op Instagram via Anouk Reitsma

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Anouk:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu