Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lekker crea: je eigen atelier in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  13 januari, 2020

  Lekker crea: je eigen atelier in huis

  Hoe fijn is het om thuis te werken? Helemaal als je een aparte ruimte hiervoor inricht, zodat je aan het einde van de dag de deur dicht kan doen. Maar in het geval van allround kunstenares Mei Fang mag die deur best open blijven hoor, want haar atelier zit vol met pareltjes die gezien mogen worden.

  Mei Fang maakt prachtige kunst: zo illustreert ze zwangere vrouwen en combineert dit met de maanstand van de geboorte in bladgoud (zo mooi!). Maar ze maakt ook beeldende kunst en kunst gemaakt met avocado’s (daar snel meer over). Haar signature stijl is toch wel de prachtige illustraties die ze maakt met inkt en bladgoud. Ik ben helemaal verliefd op haar werk. Sterker nog, er pronkt ook een werk van haar aan mijn inspiratiewand in de eethoek.

  In haar atelier in huis maakt ze de mooiste dingen, die ze niet alleen hier, maar ook elders in huis uitstalt. Alsof ze steeds een wisselende expositie in huis heeft. Het fijne van zo’n atelier aan huis is dat ze er altijd haar creativiteit in kwijt kan en zich hier even kan afsluiten van het hectische gezinsleven (maar toch ook weer lekker dichtbij is). Ik vind het vooral ook mooi dat ze haar atelier stylet met droogbloemen.

  Lekker crea: je eigen atelier in huis Lekker crea: je eigen atelier in huis

  Meer zien van dit atelier en meer uit het huis van Mei Fang?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Mei Fang volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Kelly uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu