Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wand vol mooie herinneringen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  9 januari, 2019

  Wand vol mooie herinneringen

  Iedereen heeft wel zo’n plekje in huis. Wellicht ergens in een kast of juist aan de muur: een wand vol herinneringen, zoals hier in het huis van Talita. Zo’n wand vol herinneringen is ideaal om bijzondere items, snuisterijen en andere schatten op te laten pronken. Mooie muur inspiratie is dit, zeg!

  De één kiest voor een inspiratie hoekje op een kast (zoals in het romantische huis van Kiki uit Amsterdam), de ander kiest weer voor een hele wand vol lijstenhouders (wat we eerder zagen in de Rotterdamse loft van Mariska). Toen ik de nieuwste hometour fotografeerde en filmde in het huis van Talita van Soul Stores ontdekte ik een klein inspiratie hoekje naast de bank, waar ze een wand vol herinneringen maakte.

  Talita noemt deze wand vol herinneringen naar eigen zeggen een expositie van prints die ze door de jaren heen verzamelde. Nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik meteen naar de items op de lijstenhouders.

  Wand vol mooie herinneringen

  Bijzondere wand vol herinneringen

  Helemaal links is een illustratie van Ideeën Studio die Talita en haar kersverse man Tim kregen als cadeau voor hun trouwen. In het midden zie je een illustratie van Elysanne Schuurman die Talita van haar stagiaire kreeg. Zodra ze dit zag, was ze verliefd. De meest bijzondere print van deze wand vol herinneringen is de geboorte illustratie die kunstenaar Myrthe Oostenbach maakte. Het is geïnspireerd op de Nieuwe Maan, (dochtertje Malia is toen geboren), de striae op Talita’s buik die veel van een indianentooi weg had én het water, waarin Malia is geboren.

  Wand vol mooie herinneringen

  Meer zien van dit huis?

  Goed nieuws, want morgen vind je nog één woontips uit het huis van Talita met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Talita zien, volg haar dan op Instagram en haar website.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Marlot van Maison Jolie:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  2 reacties op “Wand vol mooie herinneringen”

  1. Rachel schreef:

   Wauw het ziet er heel tof uit zeg!

  2. […] plekje in jouw huis. Pronk met de mooiste, liefste en kunstzinnige snuisterijen aan jouw muur.  Interiorjunkie geeft […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu