Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Knal met een neon roze kinderkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Knal met een neon roze kinderkamer

  Een roze kinderkamer hebben we vaker gezien. Maar een neon roze kinderkamer niet. Tja, als je moeder interieurstylist is, kan dat interieurvirus ook door jouw aderen stromen. Dochtertje Jip wist het zeker: ze moest en zou een neon roze kinderkamer krijgen. En zo geschiedde…

  Ik vind het heerlijk om te zien dat kinderen mogen meedenken met hun kamertjes. Dat is soms best lastig als ze een Paw Patrol kamer willen met dito primaire kleuren, maar je kunt samen die gulden middenweg zoeken natuurlijk. In dit geval dus één accentmuur en de rest van de muren wat neutraler.

  Neon roze kinderkamer

  Interieurstylist Sanne moest even slikken toen ze de verfpot opende, want haar dochter had een wel héél erg roze tint uitgezocht. Zeg maar: neon roze. En daar is niks van gelogen. Tijdens mijn shoot in het kamertje moest ik een paar keer goed knipperen met mijn ogen, want het is best een heftig kleurtje. Maar ook zo lekker gewaagd. Ik hou ervan. De neon roze tint lijkt met zonnig weer een beetje rood, zoals goed te zien is op de rechterfoto. Maar over het algemeen is het roze roze en nog eens roze. Om het effect nog heftiger te maken, is bijna alles in dit kamertje van neon, zelfs het bedhemeltje, vloerkleed en sprei. De tint is trouwens IG-1084 van Karwei.

  P.S: haar grote broer volgde niet haar voorbeeld door bijvoorbeeld voor een gifgroene kamer te gaan. Die koos ‘gewoon’ voor nachtblauw.

  Meer zien van deze neon roze kinderkamer en meer uit van het huis van interieurstylist Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit het huis van Sanne met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via &Stijl. of via haar gelijknamige blog.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Sanne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu