Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Sierlijsten behangen in de kinderkamer voor een dromerig effect

  Tijdens het schieten van de nieuwste hometour (binnenkort live!) stuitte ik weer op heel veel nieuwe woontips. De eerste is die van sierlijsten behangen in de kinderkamer.

  Dat ik fan ben van sierlijsten weet je inmiddels wel. Jaren terug maakte ik ze zelf in onze slaapkamer (bekijk maar deze DIY sierlijsten) en een paar jaar later kwamen ze ook in onze woonkamer. Sierlijsten geven je muur net dat beetje extra en hoeft echt niet alleen maar gekozen te worden voor in huizen met karakter; ook in nieuwbouwhuizen zie ik het steeds vaker om ellenlange muren te doorbreken.

  Angela uit Heemstede koos in de meisjeskamer voor drie sierlijsten naast elkaar, met bovenin steeds een groot vlak en onderin een klein vlak (net zoals wij thuis ook hebben in zowel de slaapkamer als op de thuiswerkplek). De bovenste vlakken behing ze met dromerig behang van Mrs Mighetto (kende dit leuke merkje nog niet eens). Door een paar tinten te kiezen uit het behang en deze terug te laten komen in de meubels en woonaccessoires creëer je eenheid. Ik vind het een prachtig resultaat: sierlijsten behangen. Wat een mazzelaar is dat dochtertje van hun om elke ochtend in zo’n sprookjesachtige kamer wakker te worden. Ben benieuwd wat jij hiervan vindt.

  Meer zien van deze sierlijsten behangen tip en meer uit het huis van Angela?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit Angela’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Angela? Volg haar dan op Instagram via Decorush.  

  Bekijk hier woontips uit het huis van de vorige hometour bij Leonie uit Haarlem:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu