Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Manieren om jouw badkamer meer kunstzinnig te maken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  16 november, 2022

  Manieren om jouw badkamer meer kunstzinnig te maken

  Jouw badkamer is een ruimte die meestal beperkt is tot functionaliteit, en het mengen van kunst in de badruimte creëert een gevoel van bedachtzaamheid en schoonheid. Hierdoor verandert het van een puur functionele ruimte in een extravagant genot. Dit is de reden dat de meeste mensen hun badkamer veranderen in een kunstwerk om zich te verdiepen in de vreugde van esthetiek.

  Van kunstzinnige producten tot rustgevende kleurenpaletten en mozaïekbehang, mensen kiezen voor verschillende manieren om een artistiek en intiem tintje aan hun badruimte toe te voegen. Laten we eens kijken naar enkele manieren om jouw badkamerkunst een tandje hoger te krijgen.

  Hang een abstracte muurschildering op met levendige tinten

  Een abstracte muurschildering is een must-have als het gaat om het verhogen van de kunst in de badkamer. De levendige kleuren, vormen en texturen van abstracte kunst stimuleren creativiteit en verbeeldingskracht, waardoor de stemming wordt verbeterd en een uitbundige kracht wordt aangetrokken. Als je de complexiteit van felle kleuren combineert met een donkere minimalistische achtergrond, straalt het een idee van verwennerij.

  Voeg planten toe om de eenvoud van de natuur op te roepen

  Als je van tropische interieurs houdt en ervan droomt om een aantal van de natuurlijke vibes in je badruimte te laten samensmelten, zoek dan niet verder dan een badkamer vol planten. Tot rust komen en genieten van een bad tussen planten laat je ongeëvenaarde ontspanning ervaren en tilt je kunstzinnigheid naar een nieuw niveau. Je kunt de vloer, krukken, muren en elke andere ruimte gebruiken om planten toe te voegen en de adembenemende schoonheid van de natuur in je badruimte te mengen.

  Hangende hanglampen voor een sprankelende glans

  Het onderbrengen van een hanglamp in de badkamer verbetert de esthetiek en is een kunstwerk op zich. Bovendien zijn hanglampen uitstekend geschikt voor het verlichten van specifieke delen van elke ruimte, en als je ze boven een vrijstaand bad bungelt, dompel je jezelf onder in het verleidelijke comfort van een ontspannend bad en kan je toegeven aan de lekkere sensaties van water.
  Installeer een verlichte ronde spiegel om charme uit te stralen

  Als je een charmante persoonlijkheid aan de badkamer wilt toevoegen en de luxe ervan wilt verhogen, is het toevoegen van een verlichte ronde spiegel een perfecte oplossing. Het geeft niet alleen een sterke aantrekkingskracht aan de badruimte, maar laat het er ook moderner uitzien met een serene uitstraling. Om de glamour nog meer naar boven te halen, kan je ringlampen toevoegen die de badkamer opvrolijken en een premium dimensie geven.

  Speel met monochromatische patronen om elegantie toe te voegen

  Geef je badkamer een elegante uitstraling door monochromatische kleuren aan de muren toe te voegen. Het weerspiegelt het minimalisme van de toekomst en herdefinieert de contouren van de badruimte door de levendige tinten aan te vullen die je hebt aangebracht om een artistiek tintje te geven. Het versterkt niet alleen de kunstzinnigheid van de badkamer, maar zorgt er ook voor dat het er stijlvoller en aantrekkelijker uitziet.

  Met deze tips maak je jouw badkamer meer kunstzinnig op een eenvoudige en relatief goedkope manier. 

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu