Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verf je lijstenhouder mee voor een ton sur ton effect - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  2 december, 2019

  Verf je lijstenhouder mee voor een ton sur ton effect

  De welbekende lijstenhouder kennen we allemaal. Zo had ik in mijn vorige huis een wand vol lijstenhouders. Nu spotte ik weer zo’n lijstenhouder in het stulpje van Kelly uit Amsterdam, maar zij deed er iets extra’s mee door ‘m in dezelfde tint te verven als de muur. Een simpele oplossing met een groots effect.

  Ik vind het sowieso leuk om te zien door meerdere items in huis in dezelfde tint te verven. Zo creëer je meteen ook meer rust. Een witte lijstenhouder zou teveel de aandacht trekken op dit muurtje. Nu heeft Kelly meteen ook een ton sur ton effect gecreëerd door de lijstenhouder mee te verven. Mooie muur inspiratie, toch? Nu heeft Kelly ook nog eens een dekbedovertrek in precies dezelfde tint als de muur en lijstenhouder waardoor het effect alleen nog maar wordt versterkt. Heel benieuwd of jullie dit thuis ook hebben gedaan of wellicht heb ik je nu enthousiast gemaakt door het ook zo te doen.

  Verf je lijstenhouder mee voor een ton sur ton effect

  Meer zien van deze wandplank en meer uit het huis van Kelly?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Kelly volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Michelle uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu