Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een kunstige muur creeer je heel gemakkelijk - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 november, 2022

  Een kunstige muur creeer je heel gemakkelijk

  Er is zoveel te doen met een saaie muur: een likje verf bijvoorbeeld, behang en in het geval van dit Haarlemse huis een kunstige muur ervan maken. Op deze wand is van alles te zien: van werk van Nederlandse kunstenaars tot aan eigen werk en een… tv…!

  Bewoner Anouk verfde de muur eerst in een beige-achtige tint om vervolgens helemaal los te gaan op haar kunstige muur. Sterker nog: dat ik langskwam voor een shoot was voor haar een stok achter de deur om dit stukje muur af te maken. De liefde voor kleur komt terug in alle werken op de muur, daarom vind ik het zo mooi dat de muur in een rustige kleur geverfd is, want zo spat de kunst extra van de muren af.

  Aan deze kunstige muur hangt onder andere werk van de Nederlandse kunstenaar Thomas Grun, maar ook het eigen werk, onder de naam van Atelier Anouk Reitsma, is erop te bewonderen; de drie kleurrijke keien is een werk om naar te blijven kijken. Als je goed kijkt, zie je een silhouette van de gezichten van haar en haar gezinsleden. Creatief bedacht! Oh, en had jij die schilderij tv ook al gespot? Die mocht uiteraard niet ontbreken op deze kunstige muur. Een tip van Anouk om de juiste compositie te bepalen: meet het werk op, op stukken karton en plak het op de muur totdat je de juiste compositie vindt. Een muurtje om naar te blijven kijken.

  Meer zien van deze kunstige muur en meer uit het huis van Anouk?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Anouk’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Anouk? Volg haar dan op Instagram via Anouk Reitsma

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Anouk:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu