Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kies eens voor in de badkamer gerookt glas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  8 augustus, 2018

  Kies eens voor in de badkamer gerookt glas

  Het blijft lastig kiezen: een spiegel voor in de badkamer. Kies je voor een ronde spiegel, een rechthoeking of juist een vierkante? Twee naast elkaar of één grote wand als spiegel? Interieurstylist Savannah koos voor twee aparte, maar dan smal, tot aan het plafond én van gerookt glas. De reden waarom is best bijzonder. 

  Het huis van Savannah uit Zaandam heeft een puntdak waardoor de bovenste verdieping een mooie balkenconstructie laat zien (deze zag je gisteren ook al in haar slaapkamer). Haar badkamer heeft dus ook een hoog plafond met houten balken. Zo mooi. Helemaal omdat zij en haar vriend ervoor kozen om de spiegels van gerookt glas helemaal door te laten lopen tot aan het plafond. Zo wordt de ruimte optisch ook langer, maar krijgt het ook de nodige speelsheid. Want eerlijk is eerlijk: dit heb ik nog niet vaker gezien.

  Kies eens voor in de badkamer gerookt glas

  Gerookt glas voor een frissere blik…

  Ik vroeg Savannah ook meteen naar het type glas en wat blijkt: het is gerookt glas (waar je nu ook veel lampen van ziet, zoals deze die ik gebruikte in een shoot). De reden was vrij simpel; volgens Savannah zie je er ‘s ochtends wat wakkerder uit omdat het een beetje bruinig is. “Dan schrik je wat minder snel, haha,” biechtte ze me op. En verrek, gelijk heeft ze.

  Los van het feit dat je er een mooi kleurtje in krijgt, matcht het natuurlijk qua kleur ook goed bij de houten balken en de lichtbruine wanden. Een plaatje deze badkamer, toch? Ben heel benieuwd wat jij van gerookt glas voor in de badkamer vindt.

  Kies eens voor in de badkamer gerookt glas

  Nog meer van het huis van Savannah zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Savannah met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Savannah zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het girly chic huis van Nina uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  kies-eens-voor-in-de-badkamer-gerookt-glas

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu