Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wereld kattendag: miauw voor een kittig interieur
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  8 augustus, 2018

  Wereld kattendag: miauw voor een kittig interieur

  Miauw, miauw… Vandaag is het Wereld Kattendag. Het moment om je kat (en jezelf) een extra cadeautje te geven. Speciaal voor alle kattenliefhebbers en -bezitters, net zoals ik, selecteerde ik de leukste katten accessoires die perfect in jouw interieur passen. Happy Wereld Kattendag!

  Katlief Punky (alweer dertien lentes jong) slaapt het grootste gedeelte van de dag en alleen voor haar snoepjes wilt ze wel eens wat eerder opstaan. Nu weet iedereen dat een kat in huis vaak gepaard gaat met wat minder mooie accessoires. Neem nu de kattenkrabpaal of kattenmand; Interior Junkie proof zijn ze niet en ze staan vaak onwijs in de weg. Super jammer, natuurlijk. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik vond speciaal op deze Wereld Kattendag voor jou de mooiste katten accessoires die helemaal Interior Junkie proof zijn.

   

  Luxe krabpaal

  Een grote logge krabpaal in huis, daar word ik niet vrolijk van. Punky daarentegen wel, maar ik zie toch graag een versie die past bij mijn interieur.

  Mona Lisa krabplaat - kattendag

   

  Een design schilderij in huis? Nee, het is een krabplaat. Met prints van de Mona Lisa of Girl with Pearl ontwierp Erik Stehmann katvriendelijk kunst.

  Soon Salon krabhond - kattendag

  Honden en katten liggen elkaar niet heel goed, dat is geen geheim. Nu kan je kat ‘veilig’ zijn frustraties uiten op de honden krabpaal van Soon Salon.

  Krabbol - kattendag

  Deze mooie primitieve krabbol is er één waar je kat (én jezelf natuurlijk) heel gelukkig van wordt.

  Kattenmand of – huis

  Slapen, slapen en nog meer slapen; Punky kan er wat van. Soms slaapt ze op de bank, stoel of in het raam, maar het liefst zou ik haar zien in een kattenmand of -huis.

  Curver kattenmand - kattendag

  Pastel kleurig en met zijn ronde vorm perfect voor in een landelijk interieur. Je kat kan op deze Curver kattenmand zowel in de mand als op de mand slapen.

  Design kattenmand - kattendag

  Een kattenhuis is in eerste instantie geen design object voor je interieur, maar het Franse MeYou Paris bracht daar verandering in. Hun stijlvolle kattenmanden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben bijzondere vormen.

  Wereld kattendag: miauw voor een kittig interieur

  Luiert katlief het liefst in een plastic zak of kartonnen doos (tot voor kort lag er altijd een oncharmante doos in de woonkamer, het beest vond het geweldig liggen), sinds kort heeft ze een nieuw hutje gevonden, eentje die meer Interior Junkie proof is. Heb je ‘m al herkend? Het kattenhuisje op poten van IKEA. Het staat fantastisch in mijn huis. Een perfect, neutraal kattenhuis en een zeer speciaal plekje voor Punky. Bekijk het resultaat in mijn VLOG #58.

  Hoe verwen jij je kat op Wereld Kattendag?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu