Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een gouden douche: o zo chic! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Een gouden douche: o zo chic!

  Overbodig te zeggen dat je je in een gouden douche voelt als een koning(in). Sommigen badkamers hebben daadwerkelijk een gouden douche (voor elk budget wat wils natuurlijk), maar deze van interieurstylist Sanne is gelukkig iets betaalbaarder.

  Een tip als je bezig gaat met een nieuwe badkamer: maak het douchegedeelte net even anders dan de rest. Door bijvoorbeeld voor andere tegels te kiezen, zoals ik deed met onze badkamer make-over met terrazzo tegels. Zo’n speels accent maakt het geheel een stuk ruimtelijker, omdat beide elkaar versterken. Zonder deze gouden douche zou het nog steeds een erg mooie badkamer zijn, maar wel een stuk rustiger. Met dit gouden accent word je oog bij binnenkomst direct naar de douche getrokken. Om het chique effect nog meer glamorous te maken, werd ook de binnenkant van de boog én het plafond gedaan.

  Sanne vertelde me dat de gouden douche gemaakt is van microcement van Stuc Atelier. Dat komt dus ook ‘gewoon’ in een gouden kleurtje. En nu wil ik ook een gouden douche… Ik mik op ons natuurhuisje in Drenthe.

  Meer zien van deze gouden douche en meer van het huis van interieurstylist Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit het huis van Sanne met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via &Stijl. of via haar gelijknamige blog.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu