Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woontrend City Loft gestyled in mijn huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Samen met KARWEI licht ik de komende tijd vier woontrends uit die dit najaar centraal staan. Na mijn livestream op de vt wonen & design beurs waarbij ik meer vertelde over woontrend Artist Home vertel ik jullie meer over City Loft. En hoe kan ik dat nu beter doen dan deze woontrend stylen in mijn eigen huis?

  In mijn vorige post lazen jullie al over de vier woontrends die dit najaar centraal staan: Artist Home (wonen als een kunstenaar), Cosy Cabin (warmte & gezelligheid), Green House (urban jungle) en City Loft (vol met luxe). Deze laatste wilde ik graag stylen in mijn eigen huis. Wellicht kunnen jullie je de Boutique Hotel shoot van vorig jaar nog herinneren? City Loft vond ik een mooi vervolg, omdat deze ook doet denken aan een hotel, maar dan in je eigen huis.

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huisWoontrend City Loft gestyled in mijn huisWoontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Woontrend vol luxe

  De okergouden kleur (KARWEI mengverf IG PS-1142) op mijn muren past perfect bij woontrend City Loft, vandaar dat ik deze shoot op mijn thuiswerkplek fotografeerde. Omdat hier een gitzwarte schouw staat, vond ik deze plek ideaal om een luxueus hoekje te stylen geheel in de City Loft stijl.  Deze woontrend zit vol luxe materialen als fluweel, messing en rookglas. Speel bijvoorbeeld met glanzende kussens, een glazen zandloper als woonaccessoire en speelse verlichting. Als bank kies je voor een fluwelen variant, de salontafeltjes zijn strak en zwart of juist van marmer en messing en als eetkamerstoelen kies je voor donkergrijs en dan ook het liefst fluweel.

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huisWoontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Luxe meets industrieel

  De City Loft woontrend stylede ik in mijn huis, maar voegde er nog wel mijn eigen touch aan toe. City Loft is vooral strakker qua woonstijl, maar ik hou ervan om nog iets industrieels aan toe te voegen, zoals de gitzwarte tea trolley en de stalen zwarte spiegel. Daarnaast mochten mijn planten natuurlijk niet ontbreken. Extra leuk: KARWEI verkoopt nu ook planten in een weckpot! Persoonlijk favoriet vond ik vooral tafellamp Finn (een andere variant gebruik ik binnenkort in de Cosy Cabin shoot, snel meer…).

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huis Woontrend City Loft gestyled in mijn huisWoontrend City Loft gestyled in mijn huis

  Shop the look!

  Eyecatchers uit deze shoot zijn natuurlijk de zwarte, ronde spiegel, de fluwelen eetkamerstoel, het marmeren bijzettafeltje en de lamp van rookglas. Alle woonaccessoires, behalve de vaas links op de schouw, het koffietafelboek en de blauwe bloempot onderin de tea trolley, zijn van KARWEI. Wist je dat je bij KARWEI ook terecht kunt voor een nieuwe vloer en raamdecoratie, zodat je deze woontrend helemaal af maakt? Ik ben heel benieuwd wat jullie van woontrend City Loft gestyled in mijn huis vinden. Laten jullie het mij even weten wat jullie favoriete item uit deze shoot is?

  Woontrend City Loft gestyled in mijn huis

  * Dit is een inspirerende samenwerking met KARWEI. Door samen te werken met merken, kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu