Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Bovenkastjes? Welnee, kies voor keukenplankjes
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-03-2023

  26 juli, 2018

  Bovenkastjes? Welnee, kies voor keukenplankjes

  Ik zie het steeds vaker: geen bovenkastjes in de keuken. Daar moeten de meesten nog een beetje aan wennen. Want ja, waar laat je dan al je spullen? En wordt het niet te rommelig? In het geval van Nina zijn haar keukenplankjes een feestje om naar te kijken. En de echt lelijke apparaten bergt ze alsnog op in een kast.

  Ook in mijn eigen droomkeuken wilde ik van de bovenkastjes af, maar koos ik toch voor een klein kastje. Aan de bakstenen muur wil ik ooit nog stalen keukenplankjes bevestigen. Nina daarentegen koos voor houten keukenplankjes en als je van de week haar andere woontips al hebt bekeken, dan weet je dat ook Nina niet vies is van dingen zelf maken in huis.

  Maak het zelf

  Nina wilde absoluut geen bovenkastjes meer, dus keukenplankjes werd het sowieso. Alleen wilde ze wel eenheid creeren door precies hetzelfde hout te kiezen als het werkblad. Wat ze toen deed? Ze kocht een extra werkblad en zaagde dat op maat zodat het keukenplankjes werden. Geniaal, toch?
  Bovenkastjes? Welnee, kies voor keukenplankjes

  Nog meer zien van deze keukenplankjes?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws want de volledige huizentour staat morgen live, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Nina zien, volg haar dan op Instagram. 
  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het eclectische stulpje van Pien uit Haarlem:

  Beeld © Emma Peijnenburg

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu