Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak een hoofdbord rondom de schouw in je slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  7 december, 2022

  Maak een hoofdbord rondom de schouw in je slaapkamer

  Dat er zoveel creatieve ideeen zijn om een hoofdbord te maken, kon je eerder lezen op mijn blog. Denk maar eens aan de DIY hoofdbord bed gemaakt van bamboe. Of wat dacht je van deze hoofdeinde op maat? Interieurontwerper Doortje liet er ook eentje maken.

  Doortje verbouwde haar Amsterdamse appartement en maakte het bijna twee keer zo groot. In de extra ruimte die ze erbij kreeg, creëerde ze een hotel chic slaapkamer. Het was haar handige vader die een hoofdbord op maat maakte van multiplex. Om het hoofdbord te betrekken bij de rest van de ruimte verfde Doortje het in precies dezelfde tint als de schouw. Goeie zet, want zo gaat de schouw helemaal op in het geheel.

  Een groot voordeel: extra ruimte om te stylen

  Naast het feit dat zo’n hoofdeinde hartstikke mooi staat, heb je ook nog eens extra stylingruimte te pakken voor bijvoorbeeld een antieke spiegel, een vaas met bloemen, je favoriete koffietafelboeken en (geur)kaarsen. Een hoofdbord mag dan ook wat mij betreft niet ontbreken om je bed aan te kleden.

  Ze tipte me dat, als je gaat werken met zo’n hoofdeinde, je er altijd voor moet zorgen dat het nog een stukje buiten het nachtkastje uitsteekt. Anders valt ‘ie een beetje weg aan de zijkanten. Zonde, want zo’n hoofdbord in de slaapkamer mag zeker gezien worden!

  Meer zien van deze hoofdbord en meer uit het huis van Doortje?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Doortjes huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Doortje? Volg haar dan op Instagram via Thuisbijdoor.  

  Lees hier een eerdere woontip uit het huis van Doortje:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu