Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

IKEA hack: maak een marmer look kast met gouden touch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  5 maart, 2018

  IKEA hack: maak een marmer look kast met gouden touch

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer ging ik binnenkijken bij Roel, beter bekend als @rmariusb op Instagram én vaste blogger voor Residence. Bij binnenkomst viel mij al meteen een hele coole IKEA hack op.

  Wat te doen als je met een klein budget toch een luxe kast in huis wilt? Dan maak je ‘m gewoon zelf. Roel kocht de welbekende VITTSJO stellingkast met glazen planken, spoot ‘m goudkleurig en ging in de weer met marmerfolie van de bouwmarkt die hij weer op de planken plakte. Et voila: een luxe kast in een handomdraai. Het leuke is dat Roel de kast stylede met verschillende koffietafelboeken (zo spotte ik o.a boeken over Grace Kelly en The Kennedy’s), een mooie foto van Audrey Hepburn, een vintage camera, een marmeren tafellamp en een stuk koraal. In de kast is ook plek voor zijn drankvoorraad, mooie kristallen karaffen (love it) én zelfs een limited edition Missoni fles van Disaronno.

  Ook interessant om te lezen: ik maakte vorig jaar een IKEA hack van mijn televisiemeubel én maakte Sanne een IKEA hack in haar kinderkamer.

  IKEA hack: maak een marmer look kast met gouden touch

  IKEA hack: maak een marmer look kast met gouden touch

  Naast deze IKEA hack is er nog veel meer te zien uit het huis van Roel…

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Roel met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Roel zien, volg hem dan op Instagram.

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Marina van Veel Woongeluk:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu