Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

IKEA hack: pimp je ladekast met gouden knopjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  17 oktober, 2017

  IKEA hack: pimp je ladekast met gouden knopjes

  Wat te doen als dat ene IKEA kastje een beetje te saai wordt, helemaal als je zwanger bent van een meisje? Dan pimp je het kastje met nieuwe deurknopjes, en dan het liefst met gouden en in zoete vormpjes van zeepaardjes en zeesterren. Succes gegarandeerd! Benieuwd naar deze IKEA hack? Kijk dan snel verder…

  Het is o zo simpel, maar je moet er maar net opkomen. De ene kiest ervoor om zo’n ladekast een likje verf te geven, de ander pimpt ‘m met speelse pootjes en dit kastje krijgt heel gemakkelijk een nieuwe look door er andere knopjes op te zetten. Dit ladekastje is van Sanne van &Stijl en zij kocht gouden knopjes bij Home Stock en bevestigde deze op de kastje. Ook leuk: deze knopjes misstaan ook zeker niet aan de muur!  Wat vinden jullie van deze IKEA hack?

  IKEA hack: pimp je ladekast met gouden knopjes IKEA hack: pimp je ladekast met gouden knopjes

  IKEA hack: pimp je ladekast met gouden knopjes

  Good to know: de komende dagen vind je nog twee andere DIY’s uit het huis van blogger Sanne van &Stijl met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. De DIY van gisteren over flamingobehang voor in de babykamer vind je hier. Wil je niks missen van Sanne en haar stunning interieur? Volg haar dan via haar blog &Stijl en Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu