Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbord

  Altijd leuk voor in huis is een memobord, prikbord of krijtwand vol met je favoriete prints, quotes, foto’s en andere frummels. Ideaal voor op je thuiswerk, keuken of woonkamer. De ene koop je kant en klaar, de ander maak je gemakkelijk zelf met een lik krijtverf of een rol kurk.

  Ik werk veel vanuit huis en dan is het prettig een eigen werkplek te hebben.  Nu wilde ik niet zomaar een bureau neerzetten en klaar. Met mijn grote liefde voor interieur wil je daar natuurlijk ook een inspirerende en mooie ruimte van maken.  En ik moet zeggen, het gaat de goede kant op.

  Bij het ontwerp van mijn eigen werkkamer zat ik met één dilemma. Ik heb inmiddels verschillende diploma’s in the pocket binnen de interieurbranche en het leek me zo leuk deze toch ergens te tonen. Er zijn natuurlijk genoeg manieren maar ik wilde wel dat het bij de rest van de kamer zou passen. Daarnaast moest het ook niet te rommelig worden. En daar was het idee voor deze blog; de mooiste en handige vergeet-me-nietjes. Denk maar aan een letterbord, een wand met magneetverf, een prikbord of een krijtwand. Genoeg leuks!

  Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbord Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbord Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbord Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbordNaast een prikbord is ook een memobord van gaas heel gaaf

  Hoe ik het zelf heb opgelost? Ik heb een draadscherm ofwel een rozenrekje bij het tuincentrum gehaald,  goud gespoten en mijn diploma’s heb ik met gouden klemmetjes vastgezet.  Zo’n memobord van gaas zagen we ook al eerder in de hometour bij interieurstylist Jaimy uit Krimpen a/d IJssel. Super leuk, toch? Ben jij thuis ook in de weer gezien met bijvoorbeeld een memobord van gaas, een krijtwand of een prikbord?

  Creatief met een prikbord, krijtwand of letterbord

  Beeldcredits:

  1. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de sfeer make-over bij Marit. 2.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via het kijkje in de landelijke keuken van Mirjam. 3. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de post ‘Het is fijn lunchen bij Lef’. 4. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de binnenkijker in een voormalige school in Amsterdam Noord. 5. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de post winkelen in Malmo bij Grandpa. 6. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de post ‘Maak je eigen inspiratie wand‘.  7. uit de sfeer make-over bij interieurstylist Jaimy.

  tanja

  Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Volg haar op Instagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu