Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van onder andere een hangend kledingrek, tropische lamp, een mierzoete fauteuil én een hele grappige vaas…

  Hangend kledingrek

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Weer eens wat anders dan een staande toch? Ideaal voor als je geen ruimte hebt voor een normale kledingkast. Dit hangende kledingrek komt in een gitzwart kleurtje en hang je heel gemakkelijk aan het plafond. Let wel: hij is 120 cm hoog, dus als je hele hoge plafonds hebt, is ‘ie helaas te klein. Had ‘m al bijna in mijn online winkelmandje gestopt maar mijn muren zijn helaas te hoog (lees: bijna 4 meter). In tussentijd hoop ik stiekem dat hij ooit te koop is in een langer formaat.

  Verknipte vaas

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Wat deze vaas nou zo onweerstaanbaar maakt, is het feit dat je ‘m elke keer een ander kapsel kunt geven. Wellicht de ene week een kapsel van felrode rozen, de andere week gele tulpen en wat dacht je van een kleurrijk bosje veldboeketten om het helemaal bont te maken. Vind deze vaas geniaal!

  Tropische lamp

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  De tropen zijn nog lang niet weg te denken in je interieur. En dat is maar goed ook, want zo heb je altijd een vakantiesfeertje in huis te pakken. Deze tafellamp komt met een zwarte aardewerken voet en een lampenkap met een tropische printje van palmen. Heel mooi voor op een sidetable.

  Visserig kussentje

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Deze vind ik zo leuk: een jacquard geweven kussen mét een geborduurde gouden kreeft erop. Daar mag mijn bank helemaal vol mee. Hij meet 60 x 30 cm en naast de bank misstaat dit kussentje ook zeker niet op je bed.

  O zo zacht

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Nog zo’n mooie kussen is deze ovale van fluweel. Hij komt met gestikte naden en een knoop in het midden. Naast donkergroen is deze kussen er ook in het mintgroen. Net zo leuk. Hij meet ongeveer 55 cm. Ik ben fan.

  Mierzoete stoel

  Woonfavorieten: cool kledingrek + tropische lamp

  Roze in huis mag nog altijd. Stiekem hoop ik ook dat deze trend voor altijd blijft. Deze roze fauteuil zit volgens mij héérlijk. Hij komt met een gecaptionneerde rugkussen en hoge leuningen én de pootjes zijn van staal. Hij meet 76 x 72 x 90 cm en is ideaal voor een lui avondje woonbladen lezen.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu