Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hometour bij Talita in Utrecht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Hometour bij Talita in Utrecht

  Smaakte de foto hometour in het Utrechtse stulpje van Talita, haar man Tim en dochtertje Malía naar meer? Bekijk dan hier de video hometour, waarin Talita van Soul Stores nog veel meer vertelt over haar stulpje vol duurzaam en lokaal design én die mierzoete babykamer…

  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. Volg Talita via haar website Soul Stores en Instagram.

  Nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Eén reactie op “Hometour bij Talita in Utrecht”

  1. Lotte schreef:

   Super leuk gedaan, ik ben echt opzoek naar inspiratie om binnenkort mijn nieuwe huisje in te richten naar mijn smaak, alleen een probleem is dat ik totaal niet creatief ben dus ik ook niet heel ver kom haha! Het enige wat ik al heb gekocht is een glazen salontafel, ik ben er echt heel blij mee alleen ik zou ook niet weten wat leuk op mijn salontafel staat. Maar goed dat er genoeg mensen zijn die wel weten wat ze met hun inrichting doen en dat ook delen via een blog, dankjewel :-)!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu