Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Klein maar fijn: deze thuiswerkplek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Klein maar fijn: deze thuiswerkplek

  Een thuiswerkplek is ideaal voor als je niet steeds aan de eettafel of op je bank wilt werken. Want waar is dan de scheiding gebleven tussen werk en privé? Thuiswerken moet je daarom kunnen en kies dan ook het liefst voor een aparte ruimte die je aan het einde van de dag kunt afsluiten.

  De thuiswerkplek van Karen van Kee & Kee bevindt zich in haar kledingkamer. Aan de ene kant van de ruimte bevindt zich haar walk-in closet, aan de andere kant is plek voor een compacte thuiswerkplek. Even alle aandacht voor het budget bureau: deze maakte Karen zelf met twee platen van de bouwmarkt die ze op elkaar lijmde. De stalen pootjes maken het geheel extra stoer. En zie hier: budgetproof thuiswerken!
  Klein maar fijn: deze thuiswerkplek

  Tip: werk in de hoogte

  Ideaal om voor een compacte thuiswerkplek te werken in de hoogte: zo koos Karen voor een wandrekje om enkele spullen op te stallen. Zo oogt het geheel meteen een stuk gezelliger dan dat je tegen een saaie witte muur aan kijkt. Karen geeft toe dat ze niet zo vaak meer thuis werkt omdat ze in elders in Amsterdam een werkplek heeft. Toch is ze blij met haar thuiswerkplek omdat het heerlijk rustig zitten is. “Ik heb wel meteen weer een leuk Instagram hoekje te pakken,” grapte Karen nog.
  Klein maar fijn: deze thuiswerkplek
   

  Nog meer zien van deze thuiswerkplek en meer uit het huis van Karen?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Karen en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet die van Kee & Kee te volgen.
  Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Karen:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour bij Kiki van Kee & Kee week:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu