Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van heel veel moois voor in de tuin (want heerlijk weer!) zoals een schommelstoel, een aapje als buitenlamp, een tropische hangmat en een coconnetje voor buiten…

  Vrolijke schommelstoel

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Wie wordt er nou niet vrolijk van toeven in een schommelstoel? Dan moet ik meteen denken aan zo’n veranda. Heb je die niet, geen nood, want deze schommelstoel staat in je tuin natuurlijk ook hartstikke leuk. Bij je loungebank bijvoorbeeld of voor op je balkon. Deze schommelstoel is er in het geel en zwart en heeft de looks van de welbekende Acapulco stoel. Zucht…

  Bamboe ligbed

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Chillen in de tuin doe je pas echt goed op een ligbed. En op deze werk je meteen aan je bruine kleurtje nu we voorlopig niet naar het strand kunnen. Hij kan trouwens in vier chillstanden en de hoes kun je wassen. Dit ligbed heeft de sferen van Bali. Ben je toch nog een beetje op vakantie, toch?

  Tropische hangmat

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Een hangmat is dé ultieme manier om in de vakantiesferen te komen, ook al ga je voorlopig nergens heen. Het mooist hangt hij natuurlijk tussen twee bomen, maar voor alle boomloze tuinen: je kunt een hangmat ook aan haken hangen. Deze is gemaakt van canvas katoen en komt met een tropische print van planten en bloemen. Aloha!

  Vrolijk aapje

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Wist je dat de bekende apenlamp er ook in een versie is voor buiten? Die kan dus best tegen een waterspatje. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende standen waarbij ze wel allemaal een LED-lampje vasthouden. Cute is ‘ie, he?

  Ultiem cocoonen

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Als je je favoriete woonblad leest op deze bank heb je geen last van je omgeving. Het is namelijk je eigen coconnetje. Hoe heerlijk chillen is dat? Deze bank is 158 cm breed en 134 cm hoog. De buitenkant is gemaakt van zwart geweven rubber. Mooi is ‘ie, he?

  Snoerloze lampjes

  Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed

  Het fijne van deze buitenlampjes is dat ze geen snoer hebben. Je kunt ze dus makkelijk verplaatsen naar een gezellig hoekje in je tuin. Deze vrolijkerds komen in een set van drie en hebben drie standen: flikkerend licht (net een kaars), koel licht en warm licht. Is groen niet je kleurtje, dan zijn ze er ook nog onder meer in het rood, geel, zachtblauw en grijs.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Eén reactie op “Woonfavorieten: schommelstoel + bamboe ligbed”

  1. Woongenie schreef:

   Goedemorgen,

   Erg leuk artikel. Ik vind vooral de schommelstoel hééél gaaf! Heb je enig idee waar deze te koop is? Heb al gezocht maar kan hem niet vinden.

   Alvast bedankt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu