Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  De woonkamer was eigenlijk helemaal af, maar er ontbraken nog gordijnen. Niet alleen voor een betere akoestiek, maar ook qua styling. Een huis is immers nooit af, he? Ik ging aan de slag met een wel heel bijzondere gordijnrail van Somfy. Ik kan mijn slimme gordijnen nu open en dichtdoen als ik lekker op de bank luier.

  Maakt je nieuwsgierig, toch? In de video laat ik jullie zien hoe ik mijn woonkamer een stuk slimmer maak.

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  Voor

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  Na

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  Voor

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  Na

  Ook in voor slimme gordijnen?

  De Irismo 45 elektrische gordijnrail  werkt dus op TaHoma en Google Mini Nest, is gemakkelijk te monteren én is of verkrijgbaar met een snoer of een oplaadbare batterij. Meer weten over deze slimme gordijnrail? Bekijk dan de website van Somfy. Heel benieuwd ook wat jullie van mijn slimme gordijnen vinden. Laat je het even weten?

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  Mijn woonkamer pimpen met slimme gordijnen

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Somfy. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu