Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn interieur pimpen met twee nieuwe eyecatchers - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Mijn interieur pimpen met twee nieuwe eyecatchers

  Het werd weer eens tijd voor nieuwe items in ons Haarlemse droomhuis. Een huis is immers nooit af, he? Dus stylede ik nieuwe hoekjes in onder andere mijn thuiswerkplek én zithoek; een grote spiegel om mijn schouw op te leuken en de ruimte optisch groter te maken én een marmeren ronde salontafel in de woonkamer…

  Zo leuk: Westwing vroeg Theobert Pot en mij naar onze favoriete selectie voor in huis. Mijn tien musts voor in het interieur selecteerde ik speciaal voor Westwing én ik mocht ook twee hele mooie eyecatchers shoppen om te stylen in mijn interieur.

  Hoekje #1: de schouw

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Ik vind het zo leuk om steeds mijn schouw opnieuw te stylen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Er stond eerder al eens een ronde spiegel en een schilderij, maar het liefst wilde ik de schouw pimpen met een lange spiegel om de hoogte te benadrukken. Omdat ik al een ronde spiegel in mijn slaapkamer heb, wilde ik niet ook voor deze ruimte werken met een ronde. Een hoge rechthoekige moest er komen, alleen moest ik er lang voor zoeken. Wandspiedel Adela van WestwingNow blijkt ideaal voor het hoekje bij de schouw. Ik vind het vooral mooi dat

  Hoe je zo’n hoekje nog meer stylet?

  Planten en bloemen mogen niet ontbreken, net als kristallen en edelstenen (voor de goede vibes in huis) en iets persoonlijks. Die van mij is van brons en liet ik maken toen ik 8 maanden zwanger was, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ingelijste foto. Op deze schouw zou ook een klassiek fotolijstje van messing of brons heel mooi staan.

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Hoekje #2: de zithoek

  Eerlijk is eerlijk: de twee vierkante salontafeltjes zijn een beetje uit proportie als je ze ziet bij onze enorme bank. Ik miste in mijn salontafels nog een beetje de balans. Er moest er nog eentje komen en dan rond om de zithoek minder hoekig te maken. Maar ook het liefst eentje die moeiteloos matcht met mijn huidige twee salontafels. Ben ik even blij met de marmeren salontafel Mary.  Hij is van echt marmer, heeft een diameter van 70 cm en is 40 cm hoog. En wat een feest: hij  past perfect bij mijn messing en zwarte salontafeltjes, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn!

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  Net zo enthousiast over deze eyecatcher in m’n interieur?

  Heel benieuwd wat jullie van deze twee eyecatchers vinden. Het hoekje bij de schouw is sowieso al goedgekeurd door katlief… WestwingN heeft trouwens nog veel meer mooie items in de collectie dus bekijk zeker even voor nog meer wooninspiratie de website van WestwingNow. Shop ze!

  Mijn huis pimpen met nieuwe eyecatchers

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Westwing. Door samen te werken met Westwing kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  3 reacties op “Mijn interieur pimpen met twee nieuwe eyecatchers”

  1. vanwijk schreef:

   Bedankt voor deze tips!

  2. Echt prachtig!! Ik houd van die mosterdkleur op de muur!

  3. Lumbuck.nl schreef:

   Goede tips! Eyecatchers zijn belangrijk voor de sfeer in huis. Unieke robuuste woondecoratie doen het ook altijd goed! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze webshop en geef je huis een mooie upgrade!

   Jurre
   Lumbuck.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu