Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van een rotan bijzettafeltje, tropische poef, een tijger kussen én een messing rekje voor je plantenverzameling…

  Tijger kussen

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Ik blijf dierenprintjes verwerken in mijn woonfavorieten. Ik vind ze gewoon onmisbaar voor in huis. Deze kussen is juist zo leuk door de geborduurde tijger erop. Alsof hij zo van de kussen op de bank kruipt! Hij is gemaakt van 100 procent katoen en meet 50 x 50 cm. Ook heel fijn: de binnenkussen zit er gewoon bij. Hoef je die niet extra aan te schaffen. Gruwelijk mooi, toch?

  Tropische poef

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Ik twijfel voor in de babykamer nog tussen een stoel en een poef. Deze tropische poef mag van mij er best in pronken. Hij komt met een print van palmbomen en de voet is van messing. Hij meet 40 x 35 x 35 cm (hxbxd) en is naast een poef ook ideaal te gebruiken als bijzettafeltje als je er een dienblad op zet. Die wil je toch hebben?

  Design tafellamp

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Ik hou van lampen met een messing touch. Eigenlijk mag alles van mij in huis van messing. Deze tafellamp komt met een lichtgrijze kap van glas en de LED lichtbron is van Plumen 002. Leuk feitje: de lichtbronnen maken onderdeel uit van MOMA’s vaste collectie. Een mooi stukje design in huis, dus.

  Rotan bijzettafeltje

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Dit rotan bijzettafeltje doet me denken aan een vakantie op Bali of Ibiza. Gebruik ‘m daadwerkelijk als rotan bijzettafeltje, maar als nachtkastje is ‘ie ook goed te doen. Ook een tip: stal ‘m vol met planten om het junglegevoel helemaal compleet te maken. Hij meet trouwens 56 x 60 x 39 cm (hxbxd). Een knapperd, toch?

  Messing rek

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Dit messing rek herken je wellicht uit de hometour bij Kiki uit Amsterdam? Zij had ‘m vol staan met (tweedehands)servies en een oude whiskey fles als vaas. Stal ‘m, net als het rotan bijzettafeltje hierboven, vol met planten. Maar als Kiki je mooiste servies erop uitstallen is ook een mooi idee. Of stal ‘m naast de bank voor je favoriete boeken en tijdschriften. Dit messing rek meet 106 x 58 x 33 cm (hxbxd). Ik ben fan, jij?

  Mierzoet kussentje

  Woonfavorieten: rotan bijzettafeltje + tropische poef

  Ik hou van roze in huis. Daarom ook van deze roze kussens. Ze doen me een beetje denken aan die ik al heb. Dit exemplaar komt met een okergele en blauwe touch en vooral dat blauw vind ik heel mooi. Ben je ‘m een beetje zat, dan draai je ‘m gewoon om, want de achterkant is effen roze. Hij is verder gemaakt van linnen en meet 60 x 35 cm.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu