Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  20 januari, 2019

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van onder andere een , messing bart cart, een etnisch vloerkleed, een groene fluwelen fauteuil én een lamp geïnspireerd op een champignon…

  Speels vloerkleed

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Dit vloerkleed komt in een etnisch printje. Zijn formaa (120 x 60 cm) maakt ‘m ideaal voor compacte zithoeken, maar in de badkamer misstaat hij ook zeker. Nog een tip: plaats dit etnische vloerkleed naast je bed. O zo zacht voor je voeten als je uit bed stapt. Ben je toch niet zo van dit kleurtje? Hij is er ook in het rood-roze en zwart-groen-rood.

  Lekker lampje

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Deze gitzwarte lamp mag best gezien worden in huis. Stal ‘m op een sidetable in de woonkamer, pronkt ermee op je nachtkastje of licht er een donkere (boeken)kast mee op. Ook goed te doen voor op je bureau. Deze lamp is geïnspireerd op een paddestoel en is er naast zwart ook in het naturel. Het materiaal is van hout, dus ideaal voor een huis waar veel natuurlijke tinten en materialen voorkomen. Hij is trouwens 29 cm hoog en de diameter is 21 cm (FYI: er zit een snoer bij van 175 cm). Leuk lampje, toch?

  Aaibare letter

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Ik ben gek op (licht)letters in huis. Jaren terug kocht ik de letters van ‘interior junkie’ voor op kantoor. Ze bleken alleen een beetje groot, zodat ik het toch teveel vond voor in huis. Nu pronken ze in een doos… Onlangs kocht ik een lichtletter van de letter J (van ‘junkie’) maar nu valt mijn oog ook ineens op deze zeer aaibare. Deze letter komt in een fluwelen jasje en is er naast zachtblauw ook in het zachtroze en zwart. Hij meet 13 x 10 cm (HxB).

  Chique fauteuil

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Net zo aaibaar als de letter hierboven is deze fauteuil van groen fluweel. De combinatie met de messing poten maakt ‘m extra onweerstaanbaar. Hij staat heel mooi in een huis met vintage meubels en cognacleer. Een tip: maak het lekker chic met een bijpassende messing salontafel of met de messing bar cart hieronder…

  Messing barcart

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Heel mooi bij de chique fauteuil hierboven is deze messing bart cart. Mocht je ‘m zat zijn in een bepaald hoekje in huis, dan rol je deze messing bar cart gewoon ergens anders heen. En nu ik helemaal in de babykamersferen ben: in de babykamer misstaat hij ook zeker niet, toch?

  Retro spiegel

  Woonfavorieten: messing bartcart + etnisch vloerkleed

  Een huis kan niet genoeg spiegels hebben. Het materiaal van deze spiegel is van rotan en hij komt in een mooie ronde vorm. Lekker retro voor in huis. Leuk er de hal mee op of maak boven de bank een wand vol met deze spiegels. Had ik al gezegd dat je niet genoeg spiegels in huis kunt hebben?

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu