Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doe eens gek en kies voor een blauwe keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  18 februari, 2019

  Doe eens gek en kies voor een blauwe keuken

  Voorafgaand aan elke nieuwe hometour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. interieurdesigner Mechtelien deed de deuren open van haar prachtige Amsterdamse stulpje. Een van de eyecatchers was ondermeer de blauwe keuken. Zucht…

  Heel veel mensen moeten nog flink wennen aan een zwarte keuken, maar deze zie ik wel steeds vaker. Een andere kleur vinden de meesten toch nog wel een beetje spannend. Helemaal als je het net zo als Mechtelien kiest voor een blauwe keuken. Een echte durfal!

  Dat de keuken een kleur zou krijgen, was meteen duidelijk voor haar; ze houdt namelijk van kleur in huis en daar mag best mee worden uitgepakt. Mechtelien heeft namelijk niet zoveel met witte hoogglans keukens. En eerlijk gezegd ben ik daar ook niet zo van, hoewel één keukenwand nog hoogglans wit bij mij is (en wat stiekem nog altijd een doorn in mijn oog is, maar ja: nog even doorsparen na al die verbouwingen bij ons thuis).

  Doe eens gek en kies voor een blauwe keuken

  Als eerste liet Mechtelien de muur waar de vorige keuken zat, doorbreken zodat er een ruime keuken ontstond. Een goede zet, want zo stroomt er een zee aan licht naar binnen. Verder koos ze dus voor een uitgesproken blauwe keuken met messing handgrepen en een marmeren werkblad. De blauwe kleur matcht perfect met de azuurblauwe wand in de eethoek (daar later deze week meer over). En zeg nou zelf: de kleur is een ideale combinatie met messing. Heel benieuwd of jullie nu ook zwichten voor een blauwe keuken. Ik weet het wel bij een volgend huis…

  Doe eens gek en kies voor een blauwe keuken

  Nog meer zien van deze blauwe keuken en meer uit het huis van Mechtelien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten van Mechtelien volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop te bekijken vol kleurrijke kussens en poefs.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Linn:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu