Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een stunning moswand op je muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Een stunning moswand op je muur

  We weten allemaal dat je een muur direct opfleurt met een kunstwerk, een wand vol lijsten of een wandkleed. Maar nog veel leuker is om te werken met een groen kunstwerk. Met een moswand vang je twee vliegen in één klap, want het staat én heel mooi, het doet veel goeds voor de akoestiek én je hebt er geen omkijken naar.

  Zo’n moswand zie je wel vaker op kantoren, maar voor in huis is het net zo mooi. Helemaal nu we gedwongen thuiswerken. Het schijnt zelfs dat mensen productiever werken met een uitzicht op veel groen. En dat geloof ik best. Alles beter dan naar een saaie muur kijken, toch? Daarnaast doet een moswand veel goeds voor de akoestiek en minder weerkaatsing van geluid werkt ook prettiger.

  Een moswand: niet zo gek!

  Nog meer voordelen? Zo’n moswand als deze is brandwerend, hyperallergeen en onderhoudsvrij, dus ideaal voor iedereen zonder groene vingers. Wel de lusten, niet de lasten. Ook wel eens fijn, toch? Dan hoef je straks niemand in huis te halen om je moswand water te geven. Oh, en het stoft niet. Luv it! Klaas kocht deze bij Metiez, maar je hebt ook aanbieders als Mobilane, Moswand, Plantenman en Moswens.

  Leuk je muur op met een stunning moswand
  Leuk je muur op met een stunning moswand
  Leuk je muur op met een stunning moswand

  Meer zien van deze moswand en meer uit het huis van Klaas?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Klaas? Volg hem dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het cottage glam interieur van Roel uit Laren:

  • Klein huis? Creëer een thuiswerkplek op de overloop.
  • Maak van je salontafel een pronkkast en speel met wisselende exposities. 
  • Geef je zithoek iets extra’s met een wandpaneel van stof

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Een stunning moswand op je muur”

  1. Wij hebben een akoestische mosschilderij gekocht via http://www.mosschilderij.nl ik vond belangrijk dat naast de akoestiek het ook een mooi schilderij was. Je kijkt er tenslotte iedere dag naar. Heel blij met de aankoop waarbij je goed ziet aan de afwerking dat het specialisten zijn. super bij mee!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu