Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  6 januari, 2019

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van onder andere een roze fluwelen bed, een letterbord, een vrolijke hocker én de meest verleidelijke theedoek die ik ooit heb gezien…

  Vrolijke hocker

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Deze hocker doet me verlangen naar het voorjaar door de print van bloemen en vogels. Daarnaast is ‘ie super zacht door de fluwelen stof. Deze knapperd meet 90 x 70 x 45 cm en in dezelfde variant bestaat ook een bank. Mooi setje bij elkaar, toch?

  Verleidelijke theedoek

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Afdrogen wordt pas echt een feest als je er deze verleidelijke theedoek bij pakt. Wat is ‘ie leuk! De theedoek komt namelijk met een print van lipjes. Deze variant is wit met rode lipjes, maar je hebt ‘m ook in het zachtgroen met witte lippen. Romantisch hoor.

  Speelse lamp

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Het lijkt net alsof deze lamp een leren detail heeft, maar niets is minder waar. Het is hout! Deze beauty komt in een grijsgroen kleurtje en heeft messing accenten. Zijn vorm maakt ‘m meteen ideaal voor boven de eettafel (een tip: hang er meerdere naast elkaar). Maar als nachtlampje al hangend boven je nachtkastje naast dat mooie roze fluwelen bed hierboven doet ‘ie het ook erg goed.

  Retro letterbord

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Wat is een huis zonder letterbord? Dit ding kun je eigenlijk overal kwijt; in de keuken voor het menu van de dag, in het toilet zodat elke wc-ganger zijn gedachtes erop kan zetten, op je thuiswerkplek voor een inspirerende quote of in de gang om iedereen welkom te heten. Dit letterbord komt met 218 witte letters, maar je kunt ‘m ook nog uitbreiden met nog meer letters in andere, zoete kleurtjes.

  Multifunctionele mand

  Woonfavorieten: roze fluwelen bed & zeer vrolijke hocker

  Een canvasmand is handig voor alles. Gebruik het bijvoorbeeld als wasmand, als opberger voor knuffels en speelgoed of als papierbak op je thuiswerkplek. Deze komt met leren handvaten en een zeer vrolijke print, die me meteen doet denken aan die hocker hierboven. Hij is 40 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm. Ik vind ‘m het mooist voor in de badkamer om je handdoeken in te doen. Wat jij?

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu