Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  16 december, 2018

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van een stunning wandkleed, een hippige kattenlounge én een kitscherige hanger voor in je kerstboom…

  Alfabet in je boom

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Zoals je weet, ben ik gék op kitscherige kerstfiguurtjes voor in de boom. Deze kersthanger komt in de vorm van de letter E. Hij is van plastic en zit vol glitters. Naast deze letter heb je er nog veel meer én ook in een kerstboom, hert en ster. Verzamel het hele alfabet voor in je boom. Prijs is ook fijn, want €1 (en 3 halen, 2 betalen). Bijna gratis, dus.

  Gouden lampje

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Het wordt in huis extra gezellig met deze tafellamp. Deze knapperd komt met een gouden voet én is dimbaar. Altijd handig voor als je het net even gezelliger wilt maken. Hij matcht goed op een sidetable, maar op je nachtkastje doet ‘ie het ook stiekem erg goed.

  Katten lounge (ook voor hondjes)

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Met de feestdagen moet je viervoeter er natuurlijk ook lekker warm bij zitten, toch? Dit is officieel een kattenlounge, maar kleine hondjes passen er ook zeker in. Dit hutje is gemaakt van polyester en kat- of hondlief kan erin en erop zitten én je kunt de elementen uit elkaar schuiven. Het beest zou er keuzestress van krijgen. Fijn ook: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van MADE.com krijg je €15 korting. Wordt dit huisje nog verleidelijker, toch?

  Fluwelen kanjer

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Van fluwelen banken ben ik zeker niet vies. Ikzelf heb er geen eentje in mijn huis, omdat mijn huisgenoot dat iets te heftig vond. Dus elke keer blijf ik maar een fluwelen banken uitlichten als een van mijn woonfavorieten. Deze komt in een olijfgroen jasje, maar is er ook in het okergeel. Word ik wild van.

  Wollig kussen

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Wat is ‘ie leuk: dit design kussentje. Deze komt in een okergeel jasje, maar is er ook in het groen, rood en grijs. Genoeg mooie kleuren voor de feestdagen. Hij is gemaakt van wol, dus o zo warm en zacht. Ideaal voor als je die ene kerstfilm marathon (Home Alone?!) houdt.

  Wonderlijk wandkleed

  Woonfavorieten: wonderlijk wandkleed en kattenlounge

  Krijg jij ook nog geen genoeg van wandkleden? Ik ook niet, hoewel ik nog steeds geen eentje in mijn huis heb hangen. Deze okergele meet 80 x 48 cm. Hang ‘m in je slaapkamer of leuk er je hal mee op. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van vtwonen dan krijg je meteen €10 shoptegoed.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu