Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Eke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van een aantal babykamer favorieten als een hippe commode, een safarikleedje, een super cute mobiel én een mierzoete sneeuwbol…

Neon hartje

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Zo’n neon hartje spotte ik al eerder in de kinderkamer in de hometours bij Yvonne uit Swifterbant en Jeroen uit Overveen. Zo’n neohart blijft het goed doen. Zo’n gele neon hart zou heel mooi in onze toekomstige babykamer staan door het mooie gouden behang. Hij meet 29 x 30 cm en is er naast geel ook in het felroze.

Hippe commode

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Deze hippe commode komt in een zachtblauwe kleurtje. Ik vind juist deze tint zo mooi, omdat het niet té babyblauw is. Ik zat nog te zoeken of hij er ook in het roze is, maar ik zie deze hippe commode alleen maar in het blauw. Hij komt met leren handgrepen, wat ‘m extra mooi maakt.

Zoete sneeuwbol

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Ik geef al jaren vrienden een sneeuwbol cadeau als er een kindje wordt geboren. Ik blijf ze magisch vinden. Vaak koop ik een konijntje van Sissy-Boy waar ook meteen een lampje in zit. Maar deze met macarons zou het ook goed doen. Wel erg verleidelijk, toch?

Mobiel vol lama’s

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Een mobiel mag zeker niet ontbreken in de babykamer. Deze gemaakt van vilt en merinowol komt met lama’s, cactussen, wolkjes, sterren en de maan. Ik moet ook zo’n leuke mobiel hebben, maar wellicht met andere dieren. Wil je toch andere kleuren, dan kun je dat aangeven. Zo maak je je eigen custom made mobiel. Leuk!

Zebra als kamergenootje

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Toen ik er net achter kwam dat ik zwanger ben, kocht ik meteen een Chinese tijger vloerkleed. Die pronkt al tijden in mijn inloopkast. Deze van een zebra is ook heel erg leuk, toch? Hij meet 100 x 63 cm en is gemaakt van wol en katoen. Cute.

Baby’s eerste kunstwerk

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Aan de wand mag ook zeker niets ontbreken in de babykamer. Dit wandkunstwerkje zou zeker niet misstaan bij ons gouden behang. Hij komt in een roze-blauw-zwart-messing kleurtje, maar is er ook zonder roze. Hij meet 50 x 37,5 x 4,1 cm en is eigenlijk gewoon voor in de woonkamer. Ik vind ‘m ook ideaal voor een babykamer door de zoete kleuren. Kan best, toch?

Vos als bewaker

Woonfavorieten: hippe commode en zebra vloerkleedje

Zo’n schilderij met een vos in het bos staat o zo zoet voor in de babykamer. Kan hij meteen een oogje in het zeil houden. Dit schilderij is het werk van Roberto Farkas en meet 30 x 40 cm én is er ook nog in een andere variant.

Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Reageer ook