Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wanddecoratie tip: cluster je mooiste lijsten horizontaal op de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Wanddecoratie tip: cluster je mooiste lijsten horizontaal op de muur

  De welbekende lijstenwand in huis is je vast en zeker niet onbekend. Geen huis compleet zonder een wand vol inspirerende prints, foto’s en kunstwerken. Bij deze een mooie wanddecoratie tip: cluster je lijsten eens niet verticaal, maar horizontaal en plaats ze heel dicht op elkaar. Een lust voor het oog.

  Over lijstenwanden schreef ik wel vaker. Bijvoorbeeld de lijstenwand in onze keuken, een mini museum in een trappengat, een wand vol lijsten in een huis vol tweedehands eyecatchers of deze wand vol herinneringen van Talita. Nu worden de meeste lijsten verticaal geplaatst, wat de ruimte optisch hoger doet lijken. Ideaal voor ruimtes met een laag plafond. Maar als je deze lijsten horizontaal plaats, dan maak je de ruimte optisch breder. In het geval van Femke’s woning ook ideaal, want ze woont op 38m2. Omdat de lijsten in een organisch patroon zijn opgehangen, wordt het geheel ook erg speels. Leuk om te zien dat lijsten eens heel dicht op elkaar aan de muur bevestigd worden. De mix van fotografie, objecten, kunst en prints vind ik heel verrassend hier. Een prachtig geheel, toch? Heel benieuwd wat jij van deze wanddecoratie tip vindt

  Meer zien van deze wanddecoratie tip en meer uit het huis van Femke?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Femke’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Femke? Volg haar dan op Instagram via Fika & Fest en Stapeltaart.

  Bekijk hier een andere woontip uit het huis van Femke:

  • Ruimtebesparend: een bedstee als slaapkamer.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu