Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Visgraat tegels: mooi voor in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  Visgraat tegels: mooi voor in de keuken

  Dat ik hou van visgraat weten jullie waarschijnlijk wel: in mijn woonkamer heb ik sinds twee jaar een visgraat vloer liggen. Ook droom ik al tijden van visgraat tegels. Laat ik deze nou net spotten tijdens het schieten van de nieuwste hometour bij Michelle uit Amsterdam.

  Ik ben fan van een visgraat patroon; zo had ik als kind al een mooie visgraatvlecht. Naast een visgraat vloer in de woonkamer en zolder hoop ik ooit ook de keukenkastjes aan te pakken met een visgraatpatroon. Maar niet alleen zo’n patroon van hout is mooi, want je hebt natuurlijk ook visgraat tegels. Niet alleen prachtig voor in de badkamer, maar zo te zien bij Michelle ook heel goed te doen voor in de keuken.

  Michelle koos voor een witte basiskeuken en kleedde het geheel aan met een marmerlook werkblad, Marokkaanse tegels bij het bargedeelte én dus visgraat tegels op de achterwand. Omdat deze visgraat tegels lichtgrijs zijn, geeft het meteen meer diepte aan de ruimte. Zo kun je zien dat je met een aantal aanpassingen en witte basiskeuken een stuk interessanter maakt.

  Visgraat tegels: mooi voor in de keuken Visgraat tegels: mooi voor in de keuken

  Meer zien van deze visgraat tegels en meer uit het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Ook enthousiast geworden, maar weet je niet zeker of deze visgraat tegels iets voor jou zijn? Michelle is interieuradviseur en specialiseert zich in tegelwerk! Wil je nog meer weten over Michelle volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier eerdere woontips:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Denise uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Visgraat tegels: mooi voor in de keuken”

  1. Thom schreef:

   Wat een mooie website is dit zeg! Super leuke posts. Ik mis alleen nog iets… betonvloeren! Een vriendin van mij heeft een hele mooie betonvloer in huis van https://woodstock-vloeren.nl/. Na een tijdje begon ik ook te kijken naar een betonvloer maar er zijn zoveel verschillende. Misschien is het leuk als jullie een blogpost maken over betonvloeren.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu