Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lekker warmpjes erbij zitten met een open haard - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  6 november, 2019

  Lekker warmpjes erbij zitten met een open haard

  Met het gure en natte herfstweer van de afgelopen tijd is het seizoen van het cocoonen aangebroken. Heerlijk thuis met een grote mok thee en een dekentje over je heen op de bank. I love it! In dat plaatje hoort natuurlijk ook een open haard. Niks fijners dan een knisperend haardvuur op de achtergrond, toch?

  Ons huis heeft echte een open haard en daar was ik in eerste instantie super blij mee. Totdat we ‘m aanstaken en zowel ik als mijn man last van onze keel kregen. Zo’n haard wat écht open is, was toch niet zo handig. De warmte ging meteen de schoorsteen uit, het hele huis rook naar haardvuur en ja, die keelpijn was ook niet zo leuk. Nee, doe ons maar een nepvuurtje, nét zo sfeervol én wel de lusten, niet de lasten.

  De open haard van Michelle uit Amsterdam is ook zo’n nepperd (ja, dat hout wat er ligt ook). Ze vertelde me dat deze werkt op bio ethanol en je hiervoor dus geen gasaansluiting nodig hebt (wel zo 2019, toch?). Het mooie van deze open haard vind ik dat ie ‘het hoekje om gaat’ en dit het extra speels maakt. Zijn gepoedercoat jasje maakt ‘m super strak en wordt hiermee een echte eyecatcher in dit relaxhoekje van Michelle. Uiteraard schuilt er wel een groot nadeel achter deze haard; je kunt er namelijk geen marshmallows in roosteren…

  Lekker warmpjes erbij zitten met een open haard

  Meer zien van deze open haard en meer uit het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Michelle volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontip van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Denise uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Lekker warmpjes erbij zitten met een open haard”

  1. Nadiah schreef:

   Mooie stoel, waar is deze aangeschaft?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu