Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een etnisch vloerkleed, een hippe speaker, een chique lamp én bijzonder behang.

  Etnisch vloerkleed

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Wat is ‘ie vrolijk: dit vloerkleed! Hij is gemaakt van wol, komt met een druk patroon én meet 230 x 160 cm. Omdat het van wol is, kan vuil zich niet in het kleed nestelen. Kortom: vlekken haal je er zo vanaf. Mix ‘m met een mooie leren bank, maar een strakke designbank in het lichtgrijs misstaat ook zeker niet.

  Hippe speaker

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Wow, dit is nog eens een hippe speaker. Dat komt niet alleen door zijn groen met gouden jasje, maar ook door het leren detail. Hij meet 15 x 7 cm dus is niet overduidelijk aanwezig in je huis (ik herinner me veel huizen met enorme speakers). Qua geluid zorgt deze speaker dat ie niet te missen is in je interieur!

  Luie stoel

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Deze stoelen zitten volgens mij héérlijk. Dat komt door hun hoge rugleuning, alsof je in je eigen coconnetje zit. Hij komt in een licht- en donkergrijs tintje en heeft walnoothouten pootjes. En het mooie? Ze komen in een setje van twee. Dubbel pret, dus. Heel mooi voor aan je eettafel, maar stiekem ook als bureaustoel.

  Duurzaam kratje

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Ik heb thuis al een zwarte en een roze, maar een okergele ontbrak nog. Dit kratje is gemaakt van gerecycled plastic en is dus hartstikke duurzaam. Ideaal voor in de babykamer om spulletjes in op te bergen (ik spotte de kratjes al in meerdere babykamer tours). Naast okergeel is hij er ook in vele andere kleuren en formaten. Kies je favoriet. Ook handig: ze zijn stapelbaar.

  Chique lamp

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Ik ben al tijden verliefd op deze lamp, maar vind ‘m steeds te duur om te shoppen. Dus nee, hij blijft nog even op mijn wensenlijstje staan. Het mondgeblazen glas komt in een mooi cognackleurige tint en de voet is van beton. Ik vind de mix van strak met industrieel heel gaaf. Naast deze versie bestaat ie ook nog in andere kleuren zoals blauw met een zwarte voet en blauw met een betonnen voet én in verschillende maten. Match ook heel mooi met een etnisch vloerkleed! 

  Bijzonder behang

  Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang

  Cool he? Dit is namelijk behang! De koraalachtige print maakt ‘m meteen lekker tropisch. Naast zachtroze is het er ook in het groen en bordeaux. Heel gaaf om er een muurtje in huis mee te behangen. Pak de gang mee of ga los op je toilet. Ook mooi voor als je sierlijsten in huis hebt en je deze behangt. Op slag verliefd…

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Eén reactie op “Woonfavorieten: chique lamp + bijzonder behang”

  1. Rachel Kromdijk schreef:

   Wat een leuke items zeg, dat kratje is ideaal.. deze heb ik ook in mijn (voorraad)kast staan!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu