Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tips om je muren mooi te maken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  21 juni, 2018

  Tips om je muren mooi te maken

  Een behangetje op de muur knallen of je muur verven in een effen kleur is natuurlijk erg leuk, maar er zijn natuurlijk nog zat andere mogelijkheden om een muur mooi te stylen. Welke? In deze post show ik je beeld van inspirerende muren. Kijk je mee?

  Muurstickers

  Stickers voor aan de muur zijn natuurlijk ideaal om snel je muur nét wat meer body te geven. Tegenwoordig zijn er veel stickers te vinden die er (gelukkig) ook weer makkelijk af te halen zijn. Vooral online vind je er een boel. Zeker lieflijk voor in de kinderkamer. Doe dus even een rondje internet en je spot vast veel moois.

  inspirerende-muren-1

  inspirerende-muren-2

  inspirerende-muren-4

  inspirerende-muren-5

  Minimalisme tot de max

  Als je van minimalisme houdt, maar wel iets kleins aan je muur toe wilt voegen, dan kan je gaan voor wat kleinere stickers die niet al te veel kleur hebben. Zo krijg je toch inspirerende muren met wat meer kleur, zonder het te overdrijven.

  inspirerende-muren-6

  inspirerende-muren-8

   

  Ga voor tekst

  Een poster met tekst is natuurlijk ook erg leuk om op te hangen in huis. Je hoeft natuurlijk niet te gaan voor uitgekauwde teksten zoals ‘Home is where the heart is’. Er zijn tegenwoordig superveel posters te krijgen die hele originele tekstjes hebben.

   

   

  inspirerende-muren-08

  Heb jij nog tips voor hoe je een muur origineel op kan pimpen? Laat het even weten!

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Beeld gevonden via:

  1 t/m 8. Tenvinilo S.L..

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu