Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Blaas je tweedehands kastje nieuw leven in - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  20 juni, 2018

  Blaas je tweedehands kastje nieuw leven in

  Wat is de kringloop toch fijn, want hier tik je altijd iets moois op de kop. Van tierelantijntjes en oude platen tot aan fluwelen bankstellen en prachtig glaswerk. Interieurstylist Sabine is gek op tweedehands. Toch scoorde ze haar tweedehands kastje niet bij de kringloop. Ze kocht ‘m online. De schade: €0!

  Je leest het goed: dit tweedehands kastje mocht Sabine gratis overnemen van iemand uit Broek in Waterland, het dorp waar ze samen met haar verloofde, twee katten én een hond woont. Ze had extra geluk, want de verkoopster bracht ‘m ook nog eens persoonlijk bij haar langs (ja, ze bestaan nog!).

  Er zit iets in de kast verstopt

  Het enige wat Sabine deed, was het tweedehands kastje schuren en een likje witte verf geven. Vervolgens maakte ze dit tweedehands kastje af met zachtroze knopjes. Een kastje pimpen met kekke knopjes zagen we eerder al bij Sanne van @Stijl uit Haarlem (met gouden knopjes) en in de studentenkamer van Malyn uit Nijmegen (met leer). Nog iets: in deze kast zit een televisie. Daar vertelt Sabine in de video die vrijdag live gaat uiteraard meer over…

  Blaas je tweedehands kastje nieuw leven in

  Meer zien van dit tweedehands kastje en meer moois uit het huis van Sabine?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Sabine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Sabine zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier eerdere woontip uit het huis van Sabine:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in de jaren 30 woning van Cynthia Schultz uit Zwolle:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu