Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Durf jij een gele muur in de keuken aan? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Durf jij een gele muur in de keuken aan?

  Gespot in de keuken van Cynthia Schultz (FYI: de complete hometour staat vrijdag live) is een gele muur. Dit was trouwens een spontaan idee van haar. Enne, waarom ook niet? Met een gele muur haal je letterlijk het zonnetje in huis. Daarnaast geeft geel energie. Ideaal als je gaat kokkerellen.


  Cynthia geeft toe: “Veel mensen verklaarden ons voor gek.” En dat is zonde, want eigenlijk zouden we vaker moeten kiezen voor een gele muur. Geel is de kleur van de zomer, het straalt positiviteit uit én het stimuleert je brein. Het is ook goed voor je fantasie en creativiteit en laat dat nu net goed van pas komen als je gaat koken. Geen wonder dat Cynthia koos voor een gele muur.

  Na één blik op de gele muur denk je gelijk dat de rest van het huis ook veel kleur bevat. Maar niets is minder waar. Deze keuken grenst aan de woonkamer waar lichtgrijs en wit te vinden is (benieuwd? De hometour staat dus vrijdag live). Zo’n gele muur is dan meteen een speels kleuraccent in een neutrale woonkamer.

  Durf jij een gele muur in de keuken aan?

  Op de vraag of zo’n gele muur niet gaat vervelen, antwoordde Cynthia vastberaden dat deze gele muur er al twee jaar op zit én zowel zij als haar vriend er nog steeds heel blij mee zijn. Dus nee, voorlopig blijft het dus gewoon een gele muur.

  Meer zien van deze gele muur of meer moois uit dit huis?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Cynthia met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Cynthia zien, volg haar dan op Instagram. 

  En nu ben ik heel benieuwd: durf jij ook een gele muur in huis aan?

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Cynthia:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Odet uit Warmond:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu