Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  4 november, 2018

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik van deze gouden borden, een zacht paarse tafellamp én een dekbedovertrek waar het heerlijk onder slapen is…

  Diamantvormige tafellamp

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Deze knapperd komt in een koperen jasje. Stal ‘m nonchalant op tafel of licht er een donker hoekje in een kast ermee op. Ook heel leuk als nachtlampje voor op je nachtkastje. Ben je niet zo van koper, dan is deze tafellamp er gelukkig ook nog in het zwart. Kies je favoriet, dus.

  Fluwelen fauteuil

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Ik blijf nog altijd iets van fluweel toevoegen aan mijn woonfavorieten. Waarom? Gewoon, omdat ik er maar geen genoeg van krijg. Deze fluwelen fauteuil heet Marilyn en is er niet alleen in het mintgroen, maar ook in het legergroen en eentje met palmenprint (ook goed te doen). Een tip: mooi ook om de pootjes messing te spuiten.

  Chique windlicht

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Wat is dit windlicht leuk! Dat komt vooral door zijn zachtpaarse kleurtje en messing pootjes. Je kunt er een kaars in doen, maar je kunt het ook helemaal creatief aanpakken en ‘m gebruiken als vaas.

  Betaalbare kunst

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Deze bijzondere print bestaat uit marmer(look), goudfolie en abstracte lijnen. O zo mooi voor aan de muur. En het fijne is: de lijst zit er al gewoon bij. Ik vooral de marmerlook gecombineerd met het goudfolie erg mooi. Deze print meet trouwens 50 x 70 cm. Vind je deze wat minder, dan zijn er nog genoeg andere soorten te koop.

  Kek bed

  >Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Hoe leuk is dit bed? Door zijn oceaanblauwe kleur kom je direct tot rust. De pootjes zijn van massief eiken. Goed om te weten: uit deze collectie bestaan nog veel meer bedden (ja, ook van fluweel!).

   

  Chique borden

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp

  Je maakt pas echt indruk op je visite als je ze iets serveert op een van deze gouden borden. Deze gouden borden zijn toch geweldig? Ze komen in een set van drie en eigenlijk smaakt dat naar meer…

  Slapen op de maan

  Mijn woonfavorieten: gouden borden en kekke lamp
  Op een bed hoort natuurlijk een mooi dekbedovertrek. Bij deze moet ik gelijk denken aan de Sint (zie de maan schijnt…). Wat zal het heerlijk liggen onder dit dekbedovertrek. Hij meet 240 x 200 cm maar gelukkig is hij er ook in de maten 200 x 200 cm en 140 x 200 cm.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu