Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  7 oktober, 2018

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben.  Deze week licht ik als woonfavorieten een bloemig vloerkleed, een zeer vrolijke klok, een fluwelen fauteuil en iets met palmbomen uit…

  Bloemig vloerkleed

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Dat ik gek ben op bloemen in huis weten jullie natuurlijk wel. In mijn woonkamer pronkt er al iets meer dan een jaar een rond vloerkleed met een mooie bloemenprint. Deze rechthoekige vind ik trouwens ook om te smullen. Wellicht voor op mijn thuiswerkplek? De print is trouwens eentje uit de collectie van het Rijksmuseum en de vloerkleed zelf meet 155 x 230 cm. De prijs is ook fijn: €175,99 (hij is er nu met korting, fijn!) via Sissy-Boy. Op slag verliefd, jij ook?

  Tropisch kussentje
  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Als je fluweel met palmbomen mixt, dan kun je me oprapen. Helemaal als het gaat om zo’n fijn kussentje als deze met een geborduurde palmboom erop. Vind je groen een beetje saai? Gelukkig is ‘ie er ook in het zachtroze. Steekt zo mooi af tegen een donkergroene bank (roze + groen = om te smullen). Ook deze scoor je bij Sissy-Boy met korting.

  Vrolijk dekbedovertrek

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Wat ik nou zo leuk vind aan dit dekbedovertrek is dat deze gewoon voor volwassenen is. De meeste met een kek printje zijn vaak voor kids. Maar nee, ook de flamingoprint mag zeker voor als je al lang de schoolbanken verlaten hebt. Ik weet alleen niet wat de man des huizes ervan vindt om hieronder te slapen. Maar ach. Wellicht leuk voor de logeerkamer? Ik vond deze trouwens bij HEMA voor €25.

  Fluwelen fauteuil

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Nu is de fluwelen fauteuil niets nieuws voor in huis. Ik spotte al menig fluwelen fauteuil op Instagram. Toch staat een fluwelen fauteuil ook deze week in mijn woonfavorieten. Waarom? Omdat ik zelf nog géén fluwelen fauteuil in mijn huis heb (daar heeft de hubby een groot aandeel in…). Dus ik blijf dromen. Van dit exemplaar, dus.

  Glimmend nachtkastje

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Ik hou van walnoothout en droom stiekem van een hele wand vol walnoothouten keukenkastjes. Wat ik ook heel mooi vind, is dit nachtkastje. Niet van walnoothout, maar van mangohout (nu hou ik dus ook van mangohout!!). Zijn jasje van goud maakt ‘m extra onmisbaar voor naast je bed.

  Klokje vol kolibri’s

  Woonfavorieten: fluwelen fauteuil + tropisch kussentje

  Ik begon mijn woonfavorieten met een print vol flora, ik eindig ‘m met eentje vol fauna. Deze klok met een kleurrijke print van kolibri’s (ik hou van kolibri’s!) mag zo bij mij aan de muur. Gek genoeg heb ik geen enkele klok in huis hangen. Toch maar eens snel doen? Ik spotte deze bij De Bijenkorf voor €45.

  Bekijk hier mijn woonfavorieten van vorige week.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu