Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten: bloemige bank - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  14 oktober, 2018

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben.  Deze week o.a een bank met bloemenprint, een grappige apenvaas én bohemien kussentjes. Mag ik dit allemaal thuisbezorgd krijgen, please?!

  Bloemige bank

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Super leuk: Sissy-Boy had natuurlijk al fluwelen banken in de collectie, maar ik ontdekte deze week dat er nu ook een bank is met een mooie floral print. Kijk, dat krikt een ietwat saaie woonkamer zo op. Op deze bank in een petrol kleurtje misstaat zeker niet een stel okergele kussens. En natuurlijk een gezellige dikke kat (die ‘m niet als krabpaal gebruikt…).Bij Sissy-Boy scoor je deze bank nu met 20 procent korting.

  Wollig kussentje

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Over kussens gesproken: deze is ook hartstikke leuk! En je hebt wat om vast te houden, want dit exemplaar is extra wollig. Hij komt in verschillende kleurtjes: paars-rood zoals deze én in het groen. Hij vloekt wel een beetje met de bloemige bank hierboven, maar ik zie zo’n kussen als deze ook goed op bed. Ik vond deze bij wehkamp.nl voor €23,95.

  Spiegel met een gouden randje

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Je kunt nooit genoeg spiegels in huis hebben. Toch ontbreken er wat exemplaren in mijn huis. Tot nu toe heb ik slechts vijf spiegels in huis: een mooie ronde in de slaapkamer, een passpiegel in mijn walk-in closet, eentje op mijn flamingo toilet en eentje in de badkamer. That’s it. Voor in de hal zoek ik bijvoorbeeld al tijden naar een subtiele spiegel. Deze van Xenos is niet eens zo gek (én ook maar €9,99!.

  Bijzonder vloerkleed

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Wellicht word je een beetje dizzy als je te lang kijkt naar dit vloerkleed. Toch mag hij niet ontbreken in mijn lijstje vol woonfavorieten van deze week. Ik ken dit vloerkleed van MADE.com al een tijdje en ik blijf ‘m leuk vinden. Ik weet alleen nog geen goede plek voor in huis. Jij?

  Stoere hanglamp

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Wat deze hanglamp nou zo stoer maakt, is zijn betonnen jasje. Dat betekent dat de man des huizes ‘m zeker kan waarderen. En wat mij als vrouw dan weer zo aantrekt, is de gouden binnenkant (ja, duh!). Ben je daar nu juist niet zo van? Geen nood, hij is er ook met een koperen en zilveren binnenkant. Wat jij wilt. Ik vond deze betonnen hanglamp bij Crowdyhouse.

  Grappige bloempot

  Mijn woonfavorieten: bloemige bank

  Het leuke aan deze bloempot is dat je de aap een mooi kapsel kunt geven. Ga je voor een stekelig kapsel (cactus) of ga je juist voor eentje vol volume (pannenkoekenplant). Of wellicht kies je voor het welbekende lantaarnplantje en geef je meneer aap een meterslang kapsel (FYI: als je een lantaarnplantje op een kast zet, groeit hij extra hard). Deze bloempot koop je bij HEMA voor €12,50. Ook leuk als cadeautje.

  Bekijk hier mijn eerder woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu