Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Koffie drinken in Lille: Wally's Coffee - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  3 november, 2018

  Koffie drinken in Lille: Wally’s Coffee

  Tijdens mijn weekend Lille struinde ik de bekende vlooienmarkt af. Uiteraard moest er ook regelmatig een koffie stop worden ingelast (lees: benzine voor de rest van de dag). Nu staan de Fransen bij mij niet echt bekend om de lekkere koffie, dus de zoektocht duurde even. Maar dé koffie stop in Lille vond ik: Wally’s Coffee.

  Vanaf de straatzijde viel mij meteen al deze plek op waar een zee aan daglicht naar binnen stroomt. De bar gemaakt van pallets, de grote robuuste houten tafels én verschillende gezellige zithoekjes zorgden direct voor een ‘hier wil ik het komende half uur wel eventjes opladen’.

  Loop je iets verder naar achteren, dan zit er nog een hele ruimte om te toeven. Mijn tip: ga de vliering op en drink hier je bakkie koffie. Heb je meteen uitzicht over de rest van Wally’s Coffee. Ongegeneerd koekeloeren naar anderen, heerlijk toch? Schenk nog maar een bakkie in hoor…

  Koffie drinken in Lille: Wally's Coffee

  Naast koffie kun je ook shoppen

  Bij Wally’s Coffee kun je dus terecht voor een lekkere bak koffie, maar ook een heerlijke lunch, een freakshake (ja, ook de Fransen zijn om) én vind je iets voorbij de kassa een kleine ‘supermarkt’ met lekkers voor thuis. Extra leuk: bij Wally’s Coffee kun je ook enkele rieten accessoires kopen als tasjes, manden, een rieten cactus (op slag verliefd) en een rieten olifantenhoofd voor aan de muur.

  Koffie drinken in Lille: Wally's Coffee

  Koffie drinken in Lille: Wally's Coffee Koffie drinken in Lille: Wally's Coffee

  Koffie drinken in Lille: Wally's CoffeeKoffie drinken in Lille: Wally's Coffee

  Ook koffie leuten bij Wally’s Coffee?

  Wally’s Coffee vind je op Rue du Molinel 133 (let op: op maandag zijn ze dicht. Juist ja, op dé dag waarop je koffie het meest nodig hebt). Wil je meer weten over mijn weekend Lille bekijk dan mijn Lille vlooienmarkt vlog die ik eerder maakte. Tips weten over de bekende vlooienmarkt dan is deze post met mijn gouden vlooienmarkt tips een aanrader.

  Overnachten in Lille bekijk dan ook even deze post:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu