Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten #1 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  30 september, 2018

  Mijn woonfavorieten #1

  Vanaf nu laat ik jullie wekelijks mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben.  Deze week licht ik als woonfavorieten een fluwelen fauteuil een vaas met een gouden randje én een fleecedeken met alpaca’s uit!

  Ronde hangstoel

  Mijn woonfavorieten #1

  Zo’n rotan hangstoel doet mijn direct denken aan een tropische vakantie. De kenner weet uiteraard dat ik al zo’n exemplaar op in de logeerkamer op zolder heb hangen, maar deze is nét even wat anders, want mooi rond. En van meer ronde items in huis (denk maar aan de welbekende ronde spiegel en dat geweldige ronde vloerkleed van mij in de woonkamer) word ik alleen maar enthousiaster. Heel benieuwd wat jullie van zo’n ronde knapperd vinden.

  Fluwelen fauteuil

  Mijn woonfavorieten #1

  Geef toe: jouw hart gaat ook sneller kloppen van fluweel. Toch? Ik zou een interieur niet voor kunnen stellen zonder fluweel. Op dit moment droom ik weg bij fluwelen gordijnen, maar of de hubby daar zo’n fan van is? Wellicht vind ‘ie een fluwelen fauteuil iets minder heftig. Hoewel…

  Kek kussentje

  Mijn woonfavorieten #1

  Wat is een bank zonder een stel kussens? Naar mijn menig kan mijn bank véél meer kussens gebruiken. Nu pronken er al een paar groene, roze en gele kussens op de bank, maar zo’n mooi exemplaar als deze had ik nog niet. Leuk is ‘ie he?

  Design kussen

  Mijn woonfavorieten #1

  Vond je het exemplaar hierboven al mooi, dan zul je helemaal smullen van deze. Deze kussen is een ontwerp van Mae Engelgeer en komt met een grafische print. De zachte kleuren maken dit kussentje helemaal onmisbaar. FYI: ik heb al een exemplaar van haar (twee zelfs) maar deze heb ik nog niet. Juist ja, nog niet…

  Bijzondere wandlamp

  Mijn woonfavorieten #1

  Het mooie aan deze wandlamp is dat het én een spiegel is én een lamp. Kijk, daar word ik nou wild van. Door die spiegel maakt deze wandlamp je hal ineens een stuk ruimer (nou ja, optisch dan he?). De diameter is 29 cm dus groot genoeg om jezelf erin te bewonderen. Maar net zo leuk is het om er meerdere naast elkaar te hangen.

  Vaas met gouden touch

  Mijn woonfavorieten #1

  Een vaas hoeft niet altijd als vaas gebruikt te worden. Welnee, ook zonder bloemen doet een vaas het goed in je interieur. Deze komt met een gouden randje wat ‘m extra mooi maakt. Wat vinden jullie van zo’n vaas?

   

  Grappig dekentje

  Mijn woonfavorieten #1

  Het najaar is in zicht (word er wel een beetje verdrietig van hoor) en dat heeft één voordeel: ik kan weer lekker ongegeneerd toeven op de bank onder een warm kleedje. Hij meet trouwens 130 x 150 cm, dus lekker knus met je lief eronder liggen. Deze met een print van alpaca’s is extra gezellig.

  Heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe rubriek woonfavorieten vinden…

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu