Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  21 oktober, 2018

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben.  Deze week een roze fluwelen slaapbank, een reiger als lamp én een kweeksetje voor het kweken van je eigen boom. Shop ze…

  Kekke badjas

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Wat is een badkamer zonder hippe badjas aan het haakje? In die van mij pronkt een knalroze met badeendjes én eentje met het Batman logo. Die laatste shopte ik in de kindercollectie (want budgetproof en de grootste kindermaat zat gewoon als een volwasene S!). Deze badjas is ook weer een kinder badjas, die mij zeker zou passen. Hm, binnenkort maar inslaan?!

  Fluwelen slaapbank

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Ik moest even goed kijken, maar deze fluwelen bank is eigenlijk een slaapbank. Dat maakt ‘m extra multifunctioneel én hebben je gasten nog eens een stunning bed om op te slapen. Deze fluwelen slaapbank is verkrijgbaar in het okergeel, roze en groen en alle versies hebben gouden pootjes (behalve de roze: deze zijn koperkleurig). Do I need to say more?!

  Fluwelen poef

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Deze poef past natuurlijk perfect bij de fluwelen slaapbank. Ook deze komt met een gouden jasje. Zet ‘m gezellig bij de bank en gebruik ‘m als poef, maar je kunt er ook een dienblad opzetten (hout is mooi) en dan functioneert deze fluwelen poef als salontafeltje. Handig. Ik ben zwaar verliefd. Ook deze is te koop in het roze. In een grotere versie is deze fluwelen poef er ook in het donkergroen en blauw.

  Panterkussen

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Alle prints waar een panter op staat, vind ik om te smullen. Net als met bloemen. Mix ze samen en ik ben helemaal enthousiast. Dit vrolijke kussentje meet 45 x 45 cm en misstaat zeker niet op die fluwelen slaapbank hierboven. Dit kussentje vond ik bij Sissy-Boy. Hij is leuk!

  Kussen met panter- en bloemenprint, €31,99

  Reiger als lamp

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Deze reiger houdt met liefde je lamp vast. Leuk om te weten: ik gebruikte deze reiger voor een van mijn eerste interieurklussen. Hij is gemaakt van hars, het snoer is doorzichtig én naast gitzwart is hij er ook in het spierwit. Ik vond ‘m bij CrowdyHouse.

  Kweeksetje

  Mijn woonfavorieten #4: fluwelen slaapbank + reigerlamp

  Toen ik nog in Amsterdam woonde, had ik totaal geen groene vingers. Toen ik verhuisde naar mijn droomhuis in Haarlem veranderde dat. Er moest heel veel groen in huis komen én dan groen waar ik langer van kon genieten dan een maand. Nu geef ik alle plantjes vol enthousiasme water (ik heb in mijn mobiel een reminder ingesteld, zo vergeet ik het nooit meer) en ben ik met liefde aan het stekken.

  Deze kweekschoteltjes zijn van porselein en vind ik extra leuk omdat je er je eigen boom in kunt kweken. Ok, hij groeit op korte termijn natuurlijk niet uit tot een enorme boom. Maar toch, je eigen boom. Ga in de weer met zaden, pitten of noten en voor je het weet, groeit er wat uit. Oh ja, en liefde. Heel veel liefde.

  Bekijk hier mijn eerder woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu