Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een bijzondere spiegel in de eethoek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  5 november, 2018

  Pronken met een bijzondere spiegel in de eethoek

  De eethoek van fotograaf Kiki uit Amsterdam is dan wel niet groot, het is zeker wél heel inspirerend. Dat heeft niet alleen te maken met de zes lijsten aan de muur. Kijk je naar de andere muur, dan valt je meteen deze bijzondere spiegel op. Mooie muur inspiratie, dit!

  Voorafgaand aan elke nieuwe hometour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Deze week is het de beurt aan Kiki, bekend van fotografenduo Kee & Kee (FYI: dit duo fotografeerde mijn Toscaanse bruiloft).

  Kiki woont samen met haar vriend Dirk in een nieuwbouw appartement in de Baarsjes in Amsterdam. Aan de voorkant van hun appartement is plek voor de compacte eethoek, waar je heerlijk knus zit. Er past precies een tafel in met vier stoelen. Om de ruimte optisch groter te maken, koos Kiki voor een bijzondere spiegel van House Doctor. Extra leuk: de linker en rechter ‘vleugels’ van de spiegel kun je inklappen. Voor een extra speels effect, dus.

  Pronken met een bijzondere spiegel in de eethoek

  Ronde eethoek

  Kiki heeft meer gedaan dan het ophangen van een spiegel om haar eethoek optisch groter te maken. Zo koos ze voor transparante stoelen: de bekende van Phillip Starck. Toch heeft ze nog meer plannen om meer ruimte te creëren. Zo verklapte ze me dat ze eigenlijk binnenkort een ronde eettafel wilt, zodat ze meer mensen kwijt kan in de eethoek. Goede zet!

  Meer zien van deze bijzondere spiegel in Kiki’s eethoek?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Kiki en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van afgelopen week:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu