Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Coffee corner in de kast verstoppen. Waarom ook niet? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Coffee corner in de kast verstoppen. Waarom ook niet?

  Zelf heb ik ‘m ook verstopt in de kast: mijn coffee corner. Dat is meer om praktische redenen, omdat het ding zoveel lawaai maakt dat ik bang ben dat de kids wakker worden. Ook interieurstylist Esther doet dat, maar dan om een andere reden…

  Haar huis vol neutrale tinten, bijzonder design en prachtige interieurvondsten heeft een speelse indeling; op de begane grond zit een kleine woonwinkel Just Another Shop en een grote leefkeuken. Pas op de eerste verdieping vind je het woongedeelte waar plek is voor een enorme woonkamer en aparte loungehoek om televisie te kijken. Omdat het huis van Esther meteen ook fungeert als showroom vond ze het fijn om ook op deze verdieping koffie te kunnen zetten voor klanten die langs komen. “Maar zelf vind ik het ook fijn om niet steeds ‘helemaal’ naar beneden te lopen om een kop koffie te zetten,” vertelde ze me.

  Het werd alleen wel eentje die niet zichtbaar was, zodat je er niet steeds naar hoeft te kijken. Het werd dus een coffee corner in de kast. Het is er trouwens eentje die wél gezien mag worden door de gitzwarte achterwand en minimalistische look. Eigenlijk zonde om de deur dicht te doen muhaha.

  Dit is trouwens niet alleen maar een coffee corner in de kast. De glazen wijn op de bovenste plank verraden dat zo’n verstopt mini keukentje ook ideaal is voor de vrijdagmiddagborrels. In het onderste gedeelte zit ook een koelkast verstopt. Ik ben helemaal geïnspireerd en zoek nog een kast voor een soortgelijk hoekje in ons huis…

  Meer zien van deze coffee corner in de kast en meer uit het huis van Esther?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit het huis van Esther met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via Just Another Shop.  

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Coffee corner in de kast verstoppen. Waarom ook niet?”

  1. Marieke schreef:

   Ik moet echt even gaan kijken! Bij mij om de hoek!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu