Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Werkplek idee: kies voor ton sur ton boekenplanken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Werkplek idee: kies voor ton sur ton boekenplanken

  In een werkkamer met een vier meter hoog plafond kun je op meerdere manieren je boeken uitstallen. Door te kiezen voor ton sur ton boekenplanken bijvoorbeeld.

  De één gaat voor een boekenkast op maat die reikt van vloer tot aan plafond. Oogt de ruimte meteen een stuk hoger en is alles mooi in balans dan dat je voor een standaard boekenkastmaat kiest. Waarom? Want dan blijft er nog zoveel ruimte over boven de kast en dan lijken de muren ineens weer lager.

  Interieurstylist Esther pakte het anders aan en koos voor de luchtige optie: boekenplanken in plaats van een boekenkast. Ze verfde ze ook meteen in dezelfde tint als de muren (FYI: Mallorca van We Are Wow Makers) zodat het net lijkt alsof de boeken zweven in de ruimte. Een leuk optisch effect als bijkomstigheid met deze ton sur ton boekenplanken. Ik was natuurlijk erg benieuwd waar deze boekenplanken vandaan komen. Wat bleek: ze liet ze op maat maken door een timmerman. Ook nog eens een uniek ontwerp!

  Meer zien van deze ton sur ton boekenplanken en meer uit het huis van Esther? 

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit het huis van Esther met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via Just Another Shop.  

  Bekijk een eerdere woontip uit dit huis:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Werkplek idee: kies voor ton sur ton boekenplanken”

  1. Fem schreef:

   Wat een mooie plankdragers!

   Ik heb in online bij bouwmarkten gekeken, maar kan ze niet vinden. Weet je misschien welk merk/type dragers dit zijn? Alvast bedankt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu